Хилария и Алек Болдуин са едно от големите холивудски семейства

...
Хилария и Алек Болдуин са едно от големите холивудски семейства
Коментари Харесай

Готов ли е Алек Болдуин за бебе номер девет

Хилария и Алек Болдуин са едно от огромните холивудски фамилии и съдейки по фотосите, които качват в обществените си мрежи, и много заедно. Двамата са родители на седем деца - Кармен Габриела (10 г.), Рафаел Томас (8 г.), Леонардо Анхел Чарлз (7 г.), Ромео Алехандро Давид (5 г.), Едуардо Пао Лукас (3 г.), Мария Лусия Виктория (2 г.) и Илария Каталина Ирена (1 г.). Първото дете на Алек Болдуин,  (27 г.), обаче е от някогашната му.
 Хилария и Алек Болдуин споделят фамилни фрагменти със седемте си деца
Зад кулисите на 9-членното семейство Болдуин

Специален ден за 7-те деца на Хилария и Алек Болдуин

Предвид че децата на 65-годишния артист имат единствено година-две разлика във възрастта и осмото му бебе се роди предходната година, е някак предстоящо хората да си задават въпроса дали в скоро време той и брачната половинка му възнамеряват идващото. А отговорът идва от самия  в Let`s Talk Off Camera с водещ Кели Рипа.

Пред колежката си артистът декларира изрично, че към този момент е изцяло сигурен, че не желае да има повече деца. Тя въпреки всичко обаче взема решение да го попита дали в действителност е уверен в това, а с цел да отговори Болдуин споделя за скорошното си посещаване при хирург.

Актьорът издава, че при едвам не се е наложило да му бъде отсечен нерв в област, покрай таза. Тогава се е пошегувал с лекаря, че в случай че желае, може просто да го изтръгне, тъй като към този момент няма потребност от него.

Водещата обаче споделя, че даже и след отстраняването на нерва, остава опцията за забременяване.  пък продължава да се майтапи: " Страхувам се, че даже единствено в случай че кажа думата " бебе ", всяка жена в границите на 50 или 100 фута от мен, ще забременее. "

След като в един миг диалогът става по-сериозен, Кели Рипа пита артиста дали постоянно е знаел, че желае огромно семейство. И този път обаче той е много безапелационен и дава отговор бързо с " не ".
 Алек Болдуин след убийството на Халина Хътчинс - две години по-късно още нови проблеми
Ще влезе ли в пандиза Алек Болдуин

Убийството на Халина Хътчинс още веднъж на дневен ред

Алек Болдуин изяснява, че със брачната половинка му Хилария просто са имали интервал на " тресчица за бебета ", в който известно време след всяко раждане, им се е приисквало да си имат още едно бебе.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР