Хилария Болдуин, която до този момент търсеше точните думи, с

...
Хилария Болдуин, която до този момент търсеше точните думи, с
Коментари Харесай

Съпругата на Алек Болдуин проговори за инцидента

Хилария Болдуин, която до този миг търсеше точните думи, с които да опише случая с нейния брачен партньор, най-сетне го направи.

Вчера с обява в личния си профил в Инстаграм тя наруши това безмълвие, откакто полицията публично удостовери, че мъжът ѝ е стрелял с реквизита, до момента в който е снимал сцена от кино лентата. Този изстрел се оказва съдбовен за операторката Халина Хътчинс, а режисьорът Джоел Соуза беше засегнат.

Трогателният пост в Instagram гласи следното: " Сърцето ми е с Халина. Нейният брачен партньор. Техният наследник. Тяхното семейство и другари. И с моя Алек. Казва се, че нямаш думи, тъй като в действителност не можеш да опишеш шока и болката в сърцето, породени от този драматичен случай. Сърцераздирателно. Загуба. Подкрепа "

В петък самият Болдуин наруши мълчанието си и проговори за случая, като в изказване в обществените мрежи той написа, че спомага изцяло на полицията. Той показа, че е в непрекъсната връзка със брачна половинка на операторката, като е предложил поддръжка на цялото му семейство.

След това изявление на Алек неговата щерка също показа пост в обществените мрежи, като разкри, че не стопират да ѝ звънят публицисти, с цел да схванат колкото се може повече информация за татко ѝ.

Тя помоли този, който популяризира номера ѝ да спре и в никакъв случай повече да не ѝ се обажда. Айрлънд добави, че е изпратила цялата си обич и поддръжка към фамилията на Халина Хътчинс. Тя приключи поста си със следните думи: " Иска ми се тъкмо през днешния ден да прегърна баща извънредно мощно ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР