Хилария Болдуин беше забелязана по улиците на Манхатън с Mob

...
Хилария Болдуин беше забелязана по улиците на Манхатън с Mob
Коментари Харесай

Хилария Болдуин заковава „Mob Wife Aesthetic“ в първото излизане след новите обвинения „Rust“ срещу Алек

Хилария Болдуин беше видяна по улиците на Манхатън с „ Mob Wive Aesthetic “ единствено дни откакто брачният партньор й Алек беше упрекнат в непредумишлено ликвидиране за повторно поради съдбовната пукотевица на снимачната площадка на „ Rust “.

Инструкторката по йога и майка на 8 деца излезе от жилището си в Манхатън в понеделник следобяд с високи токчета, чорапи с връзки, тясна минипола, извънредно огромни слънчеви очила, обеци и блестящо сребристо кожено яке, преметнато през раменете.

Хилария чатеше по телефона, до момента в който държеше напитка сред украсените си със скъпоценни камъни пръсти, преди просто да се върне вътре.

Нейното неповторимо облекло може да се припише на нов външен тип, който подмлади пищността на мафиотските филми от епохата на 90-те години, като в началото закупи известност в, какво друго, TikTok.

„ Водещите дами в мафиотските филми постоянно излъчват половост, благосъстояние и убеденост “, сподели 28-годишната Кайла Тривиери от Манхатън пред The ​​Post по-рано този ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР