ХИК Хелзинки 0 : 1 Лудогорец 51′ Първи жълт картон

...
ХИК Хелзинки 0 : 1 Лудогорец 51′ Първи жълт картон
Коментари Харесай

ХИК - Лудогорец 0:1, натиск на финландците


ХИК Хелзинки

0: 1

Лудогорец
 51′
Първи жълт картон в мача. Получи го Хостика от състава на домакините.
46′
Не бяха минали и 30 секунди след подновяването на играта, когато състезател на ХИК изпревари Фон Витри и се озова очи в очи със Серджио Падт, само че не съумя да го преодолее и вратарят на " орлите " улови топката.
45′

45′
НАЧАЛО НА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ!
45′
Нито минута продължение на първата част! ПОЧИВКА!
43′
Още един пропуск за домакините! И естествено... още веднъж Абубакари! Той получи топката на границата в дребното наказателно поле, само че ударът който опита беше прекомерно слаб и не представляваше проблем за Вердон да го блокира.
 Снимка 590173
Източник:
39′
Абубакари продължава да изнервя домакинската аудитория с комичните си изяви. Той получи пас в наказателното поле на Лудогорец и имаше опция да насочи удар към вратата, само че се подхлъзна и падна на изкуствената трева на стадион " Сонера ".
37′
Текпетей напредна с топката и насочи мощен шут от границата на наказателното поле, само че стражът на ХИК беше на мястото си отрази изстрела му.
33′  Снимка 590178
Източник:
28′
ГОЛЯМ ПРОПУСК НА ДОМАКИНИТЕ! Получи се извънредно комична обстановка. Хетемай получи пас по земя в наказателното поле и стреля към вратата, топката отиваше в мрежата на " орлите ", само че нападателят на ХИК Абубакари се оказа последна бариера пред гола! В тази минута той се оказа най-хубавият бранител на Лудогорец, като спря топката безусловно пред голлинията. Трябва да се означи въпреки всичко, че ударът на Хетемай беше от много близо и Абубакари нямаше доста време за реакция.
20′
Владеене на топката: ХИК: 54%, Лудогорец: 46%
19′  Снимка 590170
Източник:
18′
Кирил Десподов имаше добра опция да центрира в наказателното поле на домакините от директен свободен удар, но съперниковата отбрана се оправи и пресече топката.
10′
ГОООЛ! 0:1! ТИСЕРА! " Орлите " проведоха бърза контраофанзива в тази 10-та минута на мача. Текпетей получи топката в центъра и подаде към Каули, който от своя страна изведе Матиас Тисера зад тила на защитата на финландците. Бързоногият аржентинец доближи до топката и я прокара сред краката на домакинския вратар за 0:1!

⚽????‍ Matias Tissera scores for 1:0 against HJK Helsinki
— PFC Ludogorets 1945 (@Ludogorets1945) 8′  Снимка 590172
Източник:
4′
ШАНС ЗА ХИК! Домакините проведоха отлична офанзива по левия фланг и топката до доближи до Лингман на точката на дузпата. Халфът на финландците насочи удар, само че след рикошет в тялото на Абубакари кълбото напусна очертанията на терена. Определено Лудогорец имаше шанс в тази 4-та минута на дуела.
1′

1′  Снимка 590167
Източник:
1′
НАЧАЛО НА МАЧА! Двубоят стартира с минута безмълвие в памет на жертвите в Индонезия.
Състав 1. Азар 1. Падт 14. Пелтола 3. Недялков 5. Хосконен 24. Вердон 22. Райтала 32. Пластун 7. Хостика 16. Витри 56. Хетемай 23. Шоу 21. Ваананен 6. Пьотровски 8. Лингман 95. Каули 23. Соири 11. Десподов 24. Броун 37. Текпетей 77. Абубакари 10. Тисера Треньор Тони Коскела Анте Шимунджа Резерви 10. Буджелаб 8. Гонсалвеш 17. Мартич 14. Групер 29. Олусаня 90. Делев 18. Радулович 9. Игор Тиаго 9. Риски 82. Йорданов 3. Саксела 20. Нонато 44. Сераренс 30. Педриньо 37. Танака 73. Рик Джонатан 19. Терхо 4. Сисиньо 4. Тойвио 12. Слуга 12. Тонандер 5. Терзиев 58. Юли-Коко 67. Христов
Лудогорец гостува на ХИК (Хелзинки) в мач от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Двубоят на стадион " Болт Арена " стартира в 19:45 часа.

Шампионите се нуждаят от позитивен резултат във Финландия, с цел да запазят шансове за продължение напред в шампионата.



" Орлите " са на 2-ото място в групата с актив от 3 точки.

Тимът на Анте Шимунджа победи Рома на старта, само че загуби от Бетис в идващия мач. 
 Анте Шимунджа: Със сигурност ще има промени в състава за мача с ХИК
Анте Шимунджа: Със сигурност ще има промени в състава за мача с ХИК

Треньорът на българския първенец изрази оптимизъм преди срещата в четвъртък

ХИК пък е с 0 точки на дъното в класирането, а головата разлика от двата мача е 0:5.Бълграският отбор обаче ще би трябвало да се оправи с предизивкателството да играят на изкустевен терен и при много по-студено време в Хелзинки.

В последните години Лудогорец обичайно се огъва при среща с по-силови противници.

Именно подобен е първенецът на Финландия ХИК, който сега води люта борба за нова купа.

Домакините употребяват скица с трима централни бранители - тя също е неуместна за разградчани.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР