Хижар нападна туристи в заслон в Пирин. Студентите са били

...
Хижар нападна туристи в заслон в Пирин. Студентите са били
Коментари Харесай

document.createElement; document.createElement; document.createElement; document.createElement; document.createElement; document.createElement; document.createElement;

Хижар атакува туристи в подслон в Пирин. Студентите са били на 10-дневна екскурзия в Пирин, случаят е станал в заслона " Тевно езеро “ на осмия ден от прехода им, заяви.

Водачът на групата Калоян Стоянов описа, че нощувките са били резервирани и платени авансово.

" Пристигнахме в заслона, посрещна ни хижарката, бяхме настанени в 30-местна стая. Денят мина без проблеми. После се появи хижарят. Отидохме на вечеря, хижарят беше седнал на прилежащата маса и ни разреши да останем до 23:30 ч. През това време ние слушахме музика, пеехме български песни, той ни се радваше “, изясни момчето.

Ивайло описа, че хижарят ги атакува ненадейно, когато потеглят да си лягат.

" Качи се на втория етаж, където бяхме, и стартира очевидно опиянен да агресира. Започна да крещи, че ще ни изхвърли през прозорците , за какво не сме си легнали до момента “, добави младежът.

По думите им, откакто се пробвали да го успокоят, хижарят нападнал един от тях.

" Избутахме го на долния етаж и той стартира да хвърля столове по нас, газови бутилки. С нищо не сме го предизвикали, а той удари човек със стол в главата “, уточни студентът.

Потърпевшето момче посочи, че след удара паднало на земята, последвал втори удар със стол. Студентите съумяват да обезвредят нападателя и напущат хижата. След 8-часов преход намират заслон на друго място. Те ще сезират способените органи за случая.

Телевизията е потърсила хижаря Иван Дрангов , само че не е съумяла да се свърже с него.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР