High Tide в Сейнт Агнес, Великобритания е един от първите

...
High Tide в Сейнт Агнес, Великобритания е един от първите
Коментари Харесай

Забранено за вегани

High Tide в Сейнт Агнес, Англия е един от първите заведения за хранене, който слага възбрана за вегани , откакто основните готвачи са излъгани няколко пъти от клиенти вегани, които вършат резервации, само че по този начин и не се появяват, разкрива уеб сайтът Cornwall Live.

 Гордън Рамзи се подиграва на веганите
Гордън Рамзи се подиграва на веганите

С нова интерпретация на PETA

High Tide се оказва капката, която прелива чашата на неодобрение от страна на редица основни готвачи. Кен Сиймъндс, управляващ ресторант Olivers в град Фалмът, също декларира, че обмисля смяна в политиката за допускането на вегани в ресторанта си. Главният готвач разкрива, че през целия ден се е трудил над ново меню от четири типа ястия, които да сервира за шестима души вегани, само че те анулират резервацията в последния миг.

 Снимка 345321

Той неотложно бива подсилен от основни готвачи в разнообразни заведения за хранене на територията на цялото графство Корнуол във Англия, които се оплакват, че анулирането - изключително от клиенти, нуждаещи се от фрапантни промени в менюто (като веганите) - се случва постоянно.



Друг основен готвач в Кеймбриджшър даже прави хаштаг в Twitter с #stopnoshow, с който приканва клиентите си да престанат да не съблюдават направените резервации. Той изяснява какъв брой време и труд коства на готвачите подготовката за меню, което изисква избягването на скотски артикули, и какъв брой постоянно се случва резервациите да бъдат подправени. Готвачът добавя, че ще стартира да афишира обществено имената, презимената и телефоните на всички, които резервират, само че по този начин и не се появяват.

So I’ve decided I will show all no shows & fake bookings names, surnames & contact details. End of the day they are all fake so no harm right? #StopNoShow pic.twitter.com/fgXkttZi1E
— Damian Wawrzyniak (@ChefConsultant) March 9, 2018

Разбира се ответната реакция от страна на веганите не закъснява. Появиха се постове в Twitter, някои от които настояват, че в случай че имаше варианти за вегани в постоянното меню, нямаше да има потребност да се основава цяло ново друго особено за тях. Други с лек звук на заяждане се интересуват дали единствено веганите анулират резервации, или и на хората, които ядат месо, им се случва.

Maybe if vegan options we're on the regular menu he wouldn't have needed to create a whole different menu.
— Kay (@MissKayMurphy) March 13, 2018
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР