Хидроксихлорохинът бе един от препаратите, на които се възлагаше огромнио

...
Хидроксихлорохинът бе един от препаратите, на които се възлагаше огромнио
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ген. Мутафчийски: Хидроксихлорохинът не е отхвърлен като препарат за лечение

Хидроксихлорохинът бе един от препаратите, на които се разпореждаше огромнио очаквания. Tова съобщи ръководителят на Щаба за битка с разпространяването на ковид у нас ген. Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български доктор, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 по време на брифинг в Министерство на здравеопазването.

По думите му той се ползва в Съединени американски щати и редица европейски страни. СЗО спря опитите в лекуването с него, а по-късно го възвърне. СЗО дава общите насоки за лекуване, разпространяване и така нататък Най-добрите положителните елементи са уеб страниците на Роберт Кох. Хидроксихлорохинът не е отритнат като препарат за лекуване. За всяко ново заболяване има разнообразни схеми, които могат да се напасват за лекуването на един вирус, сподели още той.

Проф. Кантарджиев: Няма медицински доказателства, че вирусът е по-слаб

Според ген. Мутафчийски търсенето на лекуване е в целия свят. " Препаратът не може да се употребява отвън болнична конюнктура. Дозата е такава, че може да повреди сърцето, изключително в случай че е в композиция с един различен препарат за лекуването на COVID-19 ", акцентира още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР