Хич не му върви на Калин Врачански с луксозното му

...
Хич не му върви на Калин Врачански с луксозното му
Коментари Харесай

Калин Врачански в истерия, пак надраха колата му

Хич не му върви на Калин Врачански с първокласното му бяло ауди. Гамени най-редовно му драскат боята на колата с пирони и отвертки, като на два пъти очевидци на вредите стават и папараците на „ Уикенд ”. Онзи ден артистът от „ Стъклен дом ” и „ Господин Х и морето ” още веднъж откри лимузината си ожулена и му се наложи да звъни на застрахователя си. Драмата се разигра на дребна уличка в кв. „ Лозенец ”.

Зърнал следващата пакост върху десния калник на струващото 50 бона возило, Калин в началото изпадна в потрес и смут. После се поокопити и стартира да се щура край автомобила – оглеждаше го от всички страни, с цел да види дали драскотината е единствено една или има и други. Той клякаше, ставаше, взираше се в ламарините от близко и надалеч... С нахлупената бейзболна шапка върху главата си актьорът на моменти даже приличаше на престъпник, опитващ се да проникне в непозната кола.

За да не пропусне някоя резка в боята, Врачански постави тъмни очила на лицето си. Цайсите попречиха на слънцето да го заслепява и той огледа още по-добре вредите. А когато инспекцията му завърши, извади джиесема си и звънна на застрахователната си компания, с цел да се оплаче.
Подобно злощастие се случи с Калин и аудито му и при започване на 2018 година в центъра на София. Тогава обаче издрасканото не беше надълбоко и артистът собственоръчно полира потърпевшата си дясна врата със специфичен крем.

С актуалната си лимузина Врачански се снабди преди повече от 2 години. В арт средите се мълви, че парите за возилото той получил около присъединяване си в „ Като две капки вода ” – сезон 2016. Преди да си купи аудито израсналият в Роман актьор се предвижваше най-вече с мотор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР