Хибридната версия на CR-V ще е сред премиерите на щанда

...
Хибридната версия на CR-V ще е сред премиерите на щанда
Коментари Харесай

За първи път: Хибридът на Honda CR-V на Auto City Пловдив!

Хибридната версия на CR-V ще е измежду министър председателите на щанда на Honda в границите на ревюто AUTO CITY, част от Международния механически панаир в Пловдив. По традиция събитието протича в последната седмица на септември. Началната дата е 23.09.2019 и продължава до 28.09.2019 година

На щанда на Бултрако Моторс, оторозиран дилър на Honda, Subaru и Mahindra за страната ни, посетителите ще открият превъзходни експонати от колите на двете японски марки. За Honda това ще са обновеният Jazz, десетата генерация на Civic във версии хечбек и седан, фейслифта на HR-V, бензиновата версия на международния бестселър CR-V, чието ново потомство към този момент е налично и в 7-местна настройка, както и цяла ескадрила от висококачествените мотоциклети, с които марката е известна.

За първи път на Международния механически панаир оторизираният дилър на Honda ще покаже високотехнологичния Honda CR-V Hybrid. Ако до момента хибридите на марката бяха от по този начин наречения тип „ меки хибриди “, със системата i-MMID на CR-V Hybrid нещата се трансформират. С нея хибридното задвижване употребява два електрически елемента и всеки от тях работи и като електромотор, и като генератор. Три са режимите - електрически, при тръгване и при ниска скорост, хибриден, при ускоряване, и бензинов, при висока скорост. При втурване по надолнище и при прекъсване i-MMD употребява непотребната сила за зареждане на батерията.

В качеството си на оторизиран дилър на Subaru за Пловдив Бултрако Моторс ще показва моделите XV и Outback, като за последния е планувана и специфична 4Аdventure версия. " От предходната пролет Бултрако Моторс, клон Пловдив, е оторизиран дилър и на надеждната марка Subaru. Изключително сме задоволени от оценката на клиентите ни - продаваме от ден на ден, а и сервизираме голям брой както гаранционни, по този начин и по-стари коли ”, показа Ангелина Деведжиева, изпълнителен шеф на компанията.

За Бултрако Моторс АД

Бултрако Моторс АД е в автомобилния бизнес в България към този момент 27 години. Компанията стартира като оторизиран дилър на коли и мотоциклети Honda, а от предходната година - и на Mahindra и Subaru (за Пловдив). Бултрако Моторс АД разполага с два съвременни търговско-сервизни центъра в София и с още един в Пловдив. Компанията е част от Астреко Холдинг ЕАД.

За Астреко Холдинг

Астреко е група компании с съществена активност в автомобилния отрасъл - импорт и дистрибуция на моторни транспортни средства. В портфолиото на холдинга влизат: Бултрако АД, формален представител на Honda за България, Астреко Моторс ЕООД, формален представител на Mahindra за страната ни, Бултрако Моторс АД, оторизиран дилър на Honda, Subaru и Mahindra, и Супер Спорт ЕООД, компанията, профилирана в региона на рент-а-кар услугугите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР