Hi-Fi слушалките FreeBuds Studio, част от новата премиум аудио колекция

...
Hi-Fi слушалките FreeBuds Studio, част от новата премиум аудио колекция
Коментари Харесай

Hi-Fi слушалките Huawei FreeBuds Studio вече са на българския пазар

Hi-Fi слушалките FreeBuds Studio, част от новата премиум аудио сбирка на Huawei, към този момент са на българския пазар. Обявени преди месец в границите на световната премиера на серията Mate 40, дружно със смарт очилата Huawei x Gentle Monster Eyewear II, те дават високочестотно аудио до 48kHz с висока резолюция, интелигентно динамично интензивно шумопотискане (ANC), работещо в три режима, специфични режими Voice и Awareness, дълъг живот на батерията, двойна връзка, поддържаща по едно и също време сдвояване с две устройства, и не на последно място - минималистичен ергономичен дизайн с уголемени чашки и гъвкаво рамо, гарантиращ комфорт при продължителна приложимост при всевъзможен размер на главата и ушите на потребителя. С мигане към грамофона

Естетичният дизайн на over-ear модела е въодушевен от грамофона - изчистена система, основана на кръгла плоча и железно рамо, която носи неподражаемо наслаждение от слушането на музика. 7-милиметромото рамо от неръждаема стомана и базовите геометрични форми на FreeBuds Studio вършат образен поклон към аудиофилите. Но в дизайна на модела е вложено доста повече от това, а точно ергономичност, която въодушевява за дълго потапяне в отличен без никакъв физически дискомфорт от носенето им. Чашките са уголемени до размери 65 мм x 42 мм, с цел да прилягат комфортно към друга ушна анатомия, а еко-кожената им поставка има две значими функционалности - да се усеща мека и приятна, и да способства за по-добра звукоизолация. Рамото, или лентата към главата разрешава удължение до 4 см и прегъване до 150 градуса, с което слушалките бързо стават по размер на притежателя си.

Дизайнът и материалите работят в синхрон за осъществяване на цялостна система за понижаване и практическо елиминиране на напрежението даже при дълготрайно носене, а дългият живот на батерията - до 24 часа при излючено ANC (Active Noise Cancelation - интензивно шумопотискане) и 20 часа при задействано шумопотискане безспорно оказва помощ да усетите това преимущество. По отношение на батерията - тя освен разрешава на практика целодневно потребление, а и се зарежда удивително бързо - единствено за 10 минути ще получите нови 5 часа с включено и 8 часа с изключено шумопотискане. Интересен факт е още, че при потребление със смарт телефон с EMUI 11, какъвто е Mate 40 Prо да вземем за пример, времето за плейбек без шумопотискане може да доближи до цели 32 часа, с ANC - до 22, а едно бързо 10-минутно зареждане обезпечава надлежно 10 и 6 часа с изключен/включен ANC. EMUI 11 скоро ще е разполагаем и за Huawei P40 Pro и Huawei P40 Pro+.

Звук за звукари

За да се потопите в звука, би трябвало да можете да чуете неговото благосъстояние. Разгръщането на благосъстоянието на музиката е обвързвано и с опцията за възпроизвеждане на необятен честотен диапазон - нещо, по което другите слушалки могат доста да се разграничават. HUAWEI FreeBuds Studio поддържа ултраширок диапазон от 4Hz до 48kHz, с цел да чувате всеки музикален подробност, а създаденият от Huawei безжичен аудиокодек L2HC реализира предаване с до 960kbps. Четирислойната 40mm полимерна мембрана, виновна за възпроизвеждането на звука, е по едно и също време лека и постоянна, с цел да не разрешава деформиране на звука, изключително при по-трудните за качествено възпроизвеждане високи тонове. Тя е мощно сензитивна и способна да съобщи необятен честотен диапазон със студийно качество за всеки вид музика, който обичате да слушате.

Слушателят като част от света - съгласно обстановката

Един от софтуерните пробиви, които прави HUAWEI с модела FreeBuds Studio, е интелигентното динамично шумопотискане. Редица технологии са обединени в постигането на новаторската двуслойна звукоизолационна конструкция " TAT " и интензивно шумопотискане (active noise cancelation - ANC) с успеваемост до 40 dB. С вграден датчик за околна среда и комплицирана система от 6 микрофона, слушалките са в положение правилно да преценяват обкръжението на потребителя и да предложат три разнообразни режима на шумопотискане, Ultra, General и Cosy, сред които превключват автоматизирано и на практика незабелязано.

В допълнение, HUAWEI FreeBuds Studio поддържа режим на информираност (Awareness), когато желаете да сте изцяло наясно със заобикалящата ви звукова среда, както и гласов режим (Voice), в който гласовите позвънявания са оптимално ясни и чисти, и в двете направления.

Стабилна съгласуваност, поддържаща две устройства по едно и също време

HUAWEI FreeBuds Studio разрешават по едно и също време сдвояване с две устройства, основани на Android, iOS или Windows, без да се постанова спиране и ново свързване, което е несъмнено улеснение. Но освен това - самата връзка е извънредно постоянна, защото HUAWEI FreeBuds Studio е първата в промишлеността безжична over-ear слушалка с двойна антена, която предлага 360 ° покритие на Bluetooth сигнала. Дори тук-там със мощни разстройства, няма да усетите проблем с музиката, която слушате, или диалога, който водите.

Цена и наличност

Новите Huawei FreeBuds Studio към този момент са налични у нас на целесъобразна крайноклиентска цена от 499 лева в комерсиалната мрежа на Теленор, Техномаркет, Виваком и при сътрудниците на дистрибутора Polycomp, а през декември се чакат и в магазините на A1.

Останалите артикули от премиум аудио сбирката са най-мобилните in-ear слушалки с интелигентно интензивно шумопотискане FreeBuds Pro, смарт аудио слънчевите очила Huawei x Gentle Monster Eyewear II, и домашната аудио колона, създадена в партньорство с Devialet - Huawei Sound X. За да се възползвате от цялостната умна функционалност на аудио продуктите на Huawei, e целесъобразно да ги свържете през приложението AI Life, което може да се изтегли от Huawei AppGallery или съответния магазин за приложения съгласно платформата или непосредствено при QR кода в опаковката.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР