Хейт на килограм отнесе Андреа, заради провокативни кадри точно на

...
Хейт на килограм отнесе Андреа, заради провокативни кадри точно на
Коментари Харесай

Пошло: Андреа втрещи с вулгарни кадри на Бъдни вечер

Хейт на кг отнесе Андреа, поради провокативни фрагменти навръх Бъдни вечер, 24 декември. Фолкдивата втрещи и правилните си почитатели с еротика в инстаграм тъкмо точно на един от най-светлите християнски празници, като не се ограничи единствено с един пост. Представи цяла фотосесия, та дори и ореолът на зърното на лявата й гърда или най-малко по този начин изглеждаше. Все отново, както някои разясниха, в случай че не се бе подал отдолу под изрязаното й коледно боди, нямаше да е Андреа.

Блондинката започва с клипче, в което се поклащаше в коледното си боди . Тъкмо тук в един миг сподели повече от себе си. Преди време сходни прояви от Андреа бяха приветствани или най-малко подминавани с усмивка, само че на Бъдни вечер с голотата си дебеланката провокира единствено упреци. Не я стопираха, тъй като малко по-късно Андреа реши да пожелае обич, мир и благополучие с кадър, за който театралничи с черно долни дрехи. На Коледа някогашната пайнерка продължи със фотография, за която театралничи по алено боди и такава с тоалета си от клипчето в прегръдката на плюшен мечок.

Освен с избора да насочи благопожелания за празниците с еротична фотосесия, Андреа провокира много отрицателни мнения и с обработката на фрагментите си. Фолкдивата от много време е подложена на критика за това, че споделя единствено фотоси, които са брутално разкрасени с компютърни стратегии. При това дотам, че Андреа е неузнаваема спрямо визията си онлайн. Този път изпълнителката на „ Егоист ” бележи прогрес. Забелязва се, че не е прекалила с разкрасяването си за фрагментите . Даже не е изтънила фигурата си, за което до неотдавна
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР