Хейли и Джъстин Бийбър се отдадоха на летни емоции и

...
Хейли и Джъстин Бийбър се отдадоха на летни емоции и
Коментари Харесай

Хейли и Джъстин Бийбър на почивка в Гърция СНИМКИ

Хейли и Джъстин Бийбър се отдадоха на летни страсти и отмора, надалеч от Щатите, написа fakti.bg.

Младото семейство е решило да избере Гърция за почивката си, вижда се от фотоси, оповестени в обществената мрежа Instagram. Хейли е разгласила куп фотоси от морето, на които театралничи без грим и впечатли почитателите си. Въпреки че е модел с безупречна фигура, госпожа Бийбър не е пропуснала да опита вкусните средиземноморски ястия, измежду които и вкусна паста, печено халуми и гръцка салата.

Хейли театралничи и със зелен бански на лодка, който прелестно обрисува съвършената ѝ фигура. Двамата с Джъстин са се снимали и на фона на забележителности в южната ни съседка.

Скоро манекенката сподели, че желае бракът им с Бийбър да издържи и двамата да остареят дружно.

24-годишната хубавица от рода Болдуин би положила всички старания това да се случи.

“Уча нови неща за него и за себе си, а и за нашата връзка непрекъснато. Дали имаме дребни кавги и неща, върху които би трябвало да работим от време на време? Да, несъмнено, само че това даже не се усеща като работа, тъй като го обичам толкоз доста. Виждам вечността с него. Смятам, че всяка връзка може да се провали, без значение холивудска или не. Дали е по-трудно, когато си в очите на обществеността? Абсолютно.”, разяснява тя пред списание “Elle”.





Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР