Хейли Хаселхоф, дъщерята на бившия „спасител на плажа” Дейвид Хаселхоф

...
Хейли Хаселхоф, дъщерята на бившия „спасител на плажа” Дейвид Хаселхоф
Коментари Харесай

Пищната дъщеря на Дейвид Хаселхоф се разголи в секси фотосесия

Хейли Хаселхоф, дъщерята на някогашния „ избавител на плажа” Дейвид Хаселхоф се разсъблече, с цел да театралничи за откровена фотосесия по долни дрехи. Пищната красавица захвърли облеклата си и театралничи в предизвикателни пози, които подчертаваха върху обилните ѝ закръглени форми.

Снимките на 25-годишната Хейли, която е известен „ плюс сайз “ модел още откогато навърши 14 години, бяха направени в спалнята на прочут лондонски хотел и в този момент красят страниците на списание SliNK.



В изявление за изданието Хейли споделя, че се гордее с тялото си. Тя твърди, че не просто харесва метода, по който наподобява, а е влюбена в обилните си компании.

Тя наподобява ужасно в сатененото долни дрехи в розово и черно.



Смелата млада дама не се тормози от закръглената си фигура и предизвиква дамите да одобряват себе си такива каквито са, а не да робуват на стандартите, наложени от жестокия свят на модата. Според нея е доста значимо медиите да разгласяват повече материали, като този на списание SliNK, с цел да се култивира нов, по-различен взор към естествения външен тип и физическите дадености.



От страниците на списанието Хейли насочва апел към всички дами, които се усещат некомфортно в кожата си, да стартират да се одобряват такива каквито са и да осъзнаят, че могат да се усещат прелестно в тялото си.

„ Ние дамите е належащо да обичаме телата си поради всичко това, което ни дават, а освен поради това по какъв начин наподобяват “, прибавя Хейли, чиято майка е 54-годишната актриса Памела Бах.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР