Хейли Болдуин Бийбър засне секси фотосесия по бельо за новата ...

Хейли Болдуин Бийбър засне секси фотосесия по бельо за новата

Хейли Болдуин се разголи в новата кампания на Victoria’s Secret

Хейли Болдуин Бийбър снима секси фотосесия по долни дрехи за новата акция на Victoria’s Secret. Красивата брачна половинка на Джъстин показва секси комплекти долни дрехи, които ще бъдат пуснати в лимитирана, празнична серия. Те са част от нова акция, VS Collective, която цели да „ реализира позитивна смяна “ във усещането към женските пропорции.
Брандът Victoria’s Secret показа на страницата си в Instagram няколко фотоси от въпросната сесия с 24-годишната Хейли, на която тя театралничи в модели долни дрехи, направени от сатен с разнообразни дантелени кормила.
Цветовете на комплектите от четири елементи включват лилаво, алено, бяло, по-тъмно царствено лилаво, както и черно. Всеки комплект бикини и сутиен върви с подобаващ сатенен халат и маска за очи (за сън).
Хейли е една от осемте дами с „ неповторим генезис, ползи и пристрастености “, която взе участие в новата акция на марката.

Сред другите хубавици, които ще показват моделите на топбранда за долни дрехи са моделът Адут Акеч, фотографката Аманда де Кадене, скиорката в свободен жанр Айлин Гу, актрисата Приянка Чопра, футболистката Меган Рапино, моделът Палома Елсесер и актрисата Валентина Сампайо.
В Instagram в понеделник Хейли отпразнува новината със своя фотография от акцията и думите: „ Толкова съм щастлива да оповестя, че се причислявам към @victoriassecret #VSCollective – платформа за мощни дами, които желаят да употребяват гласа си по достоверен метод. С неспокойствие чакаме да си партнираме с VS в това и всички бъдещи пътешествия! “
Съпругът ѝ Джъстин Бийбър, за който Хейли е омъжена от 2018 година, гордо показа обявата на жена си в своя Instagram Story.

Наскоро Хейли показа пред InStyle какви са идните ѝ проекти за отмора със фамилията ѝ. „ Аз доста обичам празниците! Тогава в действителност се концентрирам върху това да извозвам повече време с хората, които обичам, да чествам и да сътворявам обичаи. Любимата ми част от празничния сезон е да се събираме всички обичани хора към масата и да ядем вкусна храна. “

Източник: tialoto.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg