Хейли Бийбър за пореден път е напълно откровена и разказва

...
Хейли Бийбър за пореден път е напълно откровена и разказва
Коментари Харесай

Хейли Бийбър разкри каква е пречката пред огромното ѝ желание за деца

Хейли Бийбър за следващ път е изцяло откровена и споделя за живота си с Джъстин. В скорошно прочувствено изявление, моделът изясни за какво двамата към момента нямат деца, макар че това е нещо, което толкоз мощно желаят.
 Хейли Бийбър, Vogue и тайната на брака й с Джъстин Бийбър
Тайната на щастливия брак на Хейли и Джъстин Бийбър

Четири години обич

" Няма ден, в който да не рева поради това ", споделя 26-годишната звезда пред The Sunday Times.

Хейли и Джъстин нееднократно са разкривали желанието си да разширят своето семейство. Дори непосредствено са заявявали, че вършат опити за бебе, въпреки и " никой да не знае какъв брой време ще отнеме този развой. "

Двамата подписаха брак през юли 2018 година, а още след обилното сватбено празненство Хейли показа пред Vogue Arabia, че е " обича децата и няма самообладание да имам свои лични ".
 Снимка 618380

И макар мощното си предпочитание, с днешна дата Хейли разкрива, че се опасява да се реши на тази значима крачка. " Достатъчно е, че хората приказват какво ли не за мен, брачна половинка ми и за приятелите ми. И не мога да си показва, че ще би трябвало да се изправя против такива, които ще злословят за едно дете ", аргументира се тя и продължава: " Може единствено да създадем най-хубавото, на което сме способни и да отгледаме децата си в любов и сигурност. "

Откакто стартира да се среща с Джъстин, Хейли се сблъска с напор от ненавист в интернет - и по-специално от страна на почитателите на Селена Гомес, напомня InStyle. В началото на годината Хейли получи даже директни закани, откакто беше упрекната, че се е подиграла с Гомес дружно с близката си другарка Кайли Дженър.

Месец по-късно тя разкри какъв брой зле ѝ се е отразило всичко това, добавяйки, че 2023 е годината с едни от най-лошите моменти в живота ѝ.
 Враждата със Селена Гомес - Хейли Бийбър приказва за най-тъжните и сложни си моменти
Враждата със Селена Гомес - Хейли Бийбър приказва за най-тъжните и сложни си моменти

Моделът с персонално признание

По време на диалога си с The Sunday Times Хейли загатва и реакцията, която е получила по отношение на преживения от нея миниинсулт през 2022 година " След като бях приета в болница, незабавно се появиха спекулации със положението ми в интернет. А желаех аз да опиша за случилото се, със личните си думи. Просто не желая другите да диктуват по какъв начин да пребивавам живота си ".

Хейли добави: " Понякога ми се желае да се изолирам някъде, надалеч от всички. Но въпреки това не мога просто да заставам затворена у дома. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР