Хейли Бийбър е добре известна с блестящия си тен на

...
Хейли Бийбър е добре известна с блестящия си тен на
Коментари Харесай

Любимият крем „спасител на кожата през зимата“ на Хейли Бийбър падна до 10 паунда в разпродажба на ботуши

Хейли Бийбър е добре известна с блестящия си загар на „ глазирана поничка “ – и макар че има лична марка за грижа за кожата, Rohde, тя е голям почитател на този бюджетен овлажнител, който беше приветстван като „ зимен избавител на кожата “ от хиляди купувачи.

Не единствено Хейли също е почитател, защото Skin Food на Weleda също получи славата щемпел на утвърждение от Виктория Бекъм, Роузи Хънтингтън-Уайтли и Приянка Чопра, с цел да назовем единствено няколко - и коства единствено £10 в разпродажбата на Boots Tuesday.

Популярният крем, който е прочут с това, че лекува сухи напукани или грапави кожата се продава сега единствено за £10 надолу от £14,95 единствено за един ден, което го прави идеалната опция да го изпробвате сами или да се запасите, в случай че към този момент ви е обичано.

Експертно разбъркан с ботанически екстракти от теменуга, органична невен, органична лайка с цика, сквалан и органично масло от сача инчи, богатият на хранителни субстанции нощен крем надълбоко подхранва и овлажнява кожата, като същев...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР