Хей, здравейте приятели, днес съм ви подготвил подборка с безумните

...
Хей, здравейте приятели, днес съм ви подготвил подборка с безумните
Коментари Харесай

През 1927 година руски учен прави опит да забремени 3 жени с биоматериал от маймуни



Хей, здравейте другари, през днешния ден съм ви подготвил подборка с безумните опити на учените, които могат да шокират и най-безстрашните хора.

Опитах се да намеря най-хубавите опити за вас, дано да започваме.

1. През 1970 година група учени под управлението на американският неврохирург Роберт Уайт, се е провела интервенция по присаждане на глава на маймуна към друга маймуна. Нещастните маймуни, които са се жертвали са се казвали Мери и Лулу и тяхната орис не е била най-радостната, защото хирурзите не са шили частта на гръбначният мозък и точно поради това маймуната е била лишена от двигателна интензивност, дишала е със странични помощни средства, като цяло цялото тяло е било парализовано. От друга страна опита може да се назова сполучлив, главата е демонстрирала работа на главните органи, също и възприятията, дори една от маймуните са е пробвала да охапе хирурга. Обаче затрудненията след това интервенцията са били толкоз мощни, че маймуната е съумяла да издържи единствено 3 дни, след което е умряла. Подобен опит е склонил учена Робърт Уайт да потърси доброволец за аналогична интервенция на хора, и най-страшното е, че е намерил. Световната общественост не е оценил научният пробив и фантазията на хирурга по този начин и не се е осъществила, доста хора са оценили работата на Уайт като аморално и хирурга е попаднал под голям брой нападки от страна на хората, обществените мрежи и религиозните общества, което е привело към отвод от финансиране за неговата стратегия, той е умрял  през 2010 година и дотогава той не е изгубил възторг за присаждане на човешка глава и един ден ние ще станем очевидци за сходна интервенция и това несъмнено ще бъде сензация.

2.   Следващият в листата е Лео Стенли, основен доктор в затворската болница в Калифорния, който се е запомнил със своите луди интервенции над пандизчиите.
Той е заемал поста от 1913 година до 1951 година  и се е популяризирал с това, че интензивно е разработвал доктрина, която е гласяла, че незаконното държание на мъжете се крие в низкото равнище на тестостерон и в случай че се увеличи неговото равнище, то казуса с експанзията ще бъде решен. За да удостовери стоите изявления Стенли е направил интервенция като е присаждал органи от хора със наскоро смъртна присъда и ги е присаждал на преди малко наказани. А когато човешкият материал е бил непълен, лекарят е употребявал част от животинските тела, ужасно е да се показа на какво изтезание са били сложени хората, само че докторът е декларирал, че на практика всички негови интервенции са били сполучливи. Не е изцяло ясно, по какъв начин е щял да взема решение проблемите с осъжданите дами.

3. Сега желая да опиша за извънредно екстравагантен американски доктор, психоаналитик, който е провеждал опит с опиати и делфини през 50-те години на 20 век, ДЖОН ЛИЛИ е изобретил първата в света изолирана барокамера, представляващ контейнер цялостен със сол, където не може да проникне нито тон, нито светлина, нито аромат, естествено Джон дружно с сътрудниците е бил първият, който е изучавал въздействието на сходни изолации на организма директно на себе си, по-късно опита е набрал обороти, лекарят е вземал при себе си опиати и е плавал в тази барокамера с делфините, само че не се е спрял до тук. По искане на доктора, идващият опит е бил с неговият помощник Кай Маргарет Холм, която е живяла с делфина в  къща със затоплен басейн в продължение на няколко месеца, предполагало се е, че Маргарит ще може да образова делфина да беседва, дори са били постигнали няколко обилни триумфа, да, обстановката е тръгнала по ексцентричен метод, когато делфинът е почнал да демонстрира странни признаци към дамата. Странният опит е породил голям брой въпроси и е бил преустановен, разнообразни източници пишат, че делфина като че ли се е самоубил от тъга.

4.  Струва си да се означи, че и Руските учени също не изостават в класацията и могат да се похвалят с безумни хрумвания, Иванов Илия Иванович, руски биолог, в края на 19, началото на 20 век се е популяризирал със своят опит да сътвори хибрид на човек и маймуна, все пак необичайно начинание, в научните общности се е намерило голям брой запалянковци решени да окажат подпомагане за проучването. През 1927 година ученият  изкуствено е оплодил 3 маймуни с човешки биоматериал, да, това не е дало никакъв резултат, също Иванов се е опитвал да провежда оплождането на дамите с биоматериали от маймуните, дори е бил открит доброволец, но по публични данни опитът по този начин или другояче не бил сбъднат или просто информацията се пази в загадка и  се крие в сигурни ръце.

5. Искам да ви опиша за този мъж, това е една мощно спорна история, която се е случила с канадецът Дейвид Реймер, той е млад, родил се е от мъжки пол, обаче, вследствие на несполучлива интервенция в ранна детска възраст, тя е оставила много следи в него, той е бил възпитаван като момиче, по гледище на психолога Джон Мани, занимаващ се с полова еднаквост, ученият е съумял да убеди родителите, че в случай че възпитават Дейвид като момиче, то детето ще се усеща като момиче. Теорията е изглеждала повече от безапелационна, само че в действителността, всичко е било на назад. Дейвид не гледайки всички условия за образование, той е отказал да  нарежда себе си в женско тяло и по всякакъв начин е бил срещу това. Ученият неуморно е писал публикации за обстановката, макар, че действителността е била напълно друга от научните публикации. През тинейджърските си години най-сетне е научил какво се е случило след интервенцията, след което е почнал да се нарежда като мъж, дори е основал семейство. Но, не достигайки и 40 годишна възраст той поставя завършек на живота си, също и кариерата на психолога е претърпяла провал, било е явно, че  Джон Мъни е употребявал Дейвид и неговото семейство извънредно за удостоверение на своите теории, а когато е станало явно, че опитът се е провалил, психологът поради славата си е мълчал за страничните резултати, който той е можел да има след сходно детство и интервенция. 

6. А в този момент дано да се пренасяме в Съединени американски щати в психиатрична клиника в Трентон, която се е популяризирала със своят  лекар Хенри Коттън, той е предполагал, че инфекциите се явяват ключ към психологични болести и той без непотребни съмнения е махал зъби и разнообразни други елементи от тялото на своите пациенти, надявайки се, че това ще помогне да се откри развиването на психологични отклонения, не гледайки на всички луди хрумвания на доктора, желая да отбележа, че по това време неговите постижения са се оценявали високо и болничното заведение е постигала забележителни резултати, към 85% % от психологично болните хора изцяло са оздравявали,  само че по-късно същинските обстоятелства излизат на бял свят – безсърдечен побой над пациентите и отделянето на освен зъби, само че и други вътрешни органи, в случай че вие бяхте попаднали на лекуване при лекаря с диагноза: меланхолия, то най-вероятно биха ви махнали повече от половината здрави зъби, сливиците ви и някакъв вътрешен орган, най-вероятно това би пристигнало на разум на Хенри Коттън.
Разбира се, след сходно лекуване пациентите биха се пристрували на здрави единствено и единствено с цел да прекратят тези мъчителни процедури, което изцяло е устройвало личния състав на болничното заведение, статистиката на излекуваните пациенти е поразявало локалната администрация и е способствала за в допълнение финансиране.

Подбирал съм особено фрагментите за вас, другари. Не знам за вас, само че при обработка и събиране на фрагментите, нееднократно настръхвах от жестоките опити. Защото от една страна е напълно друго да събираш сходна информация, а въпреки това да разказваш ужасяващите опити над хора и животни.
Надявам се, вие сте научили нещо ново и в случай че е по този начин, не забравяйте да харесвате видеоклипа, да го коментирате и да го споделите в обществените мрежи и най-най значимото да се абонирате за канала ми с камбанка с цел да не пропускате новите ми видеоклипове. Чао другари и до скоро.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР