Хей, няма отърване от тази жена! Изкача вече и от

...
Хей, няма отърване от тази жена! Изкача вече и от
Коментари Харесай

Eй, няма отърване от жената на Краси Радков!

Хей, няма отърване от тази жена! Изкача към този момент и от консервената кутия! Станислава Ганчева, брачната половинка на водещия на " Денсинг старс " единствено вести не е водила по Би Ти Ви, другояче мина по всички други излъчвания, гневят се фенове.

Майката на единственото дете на комика в този момент влиза и в надпреварата " Аз обичам България " макар несъответстващото си поведение в друго съревнование на същата телевизия - " Кой да знае? ". Напористита русокоска води скучното предаване в петък " Денсинг старс екстра " в което вместо да ни разхожда зад кулисите на блестящото шоу, прави банални изявленията с участниците, които приспиват всеки фен.

Сега Станислава ще досажда и в " Аз обичам България ". Тя ще бъде част от тим " Кадиев ", в който този път влиза и безстрашният плувец и кросфит спортист Филип Атанасов.

Отборът на Кедъра предстоящо включва мъжа й Краси Радков и журналиста Светослав Иванов. „ Ще ги бием и ще си тръгнем! “, ще съобщи със самочувствие тим " Кадиев " още при старта на предаването, само че дали в действителност ще има пердах, или в студиото ще пребъдат смехът, танците, интелигентността и ловкостта – феновете занапред ще схванат.

Остава мистерия за какво Би Ти Ви толкоз доста протежира и пробутва Станислава. Според осведомени, най-вероятно това е изискването Краси Радков да премине в редиците на малкия екран. " Тя е добра жена, само че няма никакви качества като шоумен и актриса, не има и харизма. Краси Радков непрекъсато я урежда някъде, само че макар дразнещото й лансиране публиката няма по какъв начин да я заобича, откакто просто не има умеенето да бъде атрактивна на сцена ", дават тежката си приъда фенове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР