Хей, живот, здравей, здравей - този коментар добавя жена към

...
Хей, живот, здравей, здравей - този коментар добавя жена към
Коментари Харесай

Мъж полегна на седaлките в метрото, използва бутилки с уиски за възглавница СНИМКИ

" Хей, живот, здравей, здравей " - този коментар прибавя жена към фотография, която съумя да притегли вниманието на столичани рано заран. На фрагмента виждаме мъж, който умерено се е излегнал в едно от купетата на столичното метро. Комфорта му допълват две бутилки уиски и свалени джапанки. Ситуацията е от спирката на железницата " Надежда ". " И хотел, и заведение. Поспиваш, попиваш уиски ", прибавя Нина А.
Докато множеството хора са възмутени от държанието на мъжа, само че не липсват и столичани, които се " изправят " в негова отбрана. Сблъсъкът на позициите, несъмнено, става в мненията под обявата. Някои осъждат, че някой си е разрешил да снима, а за други в обстановката няма нищо неправилно. Възможно е индивидът да скърби, да се прибира от нощна промяна и тн. От своя страна някои столичани са на радикално друго позиция. Според тях сходно държание е недупостимо и не виждат нищо неправилно в това нередностите да се споделят. Вижте част от мненията:
" Така е. В нашата страна и самун към този момент не може да си позволиш, камоли такси - да се прибереш,като си подпийнал. И тези гледки ще стават всеобщо поради тая сиромашия ", гласи един от мненията.

" Човекът в този момент пари за сметки да събира или на отмора да отиде - избрал е спа в градския превоз ", разяснява не без подигравка Дафина Я.

" Защото не би трябвало да си траем, когато има нещо неправилно, а би трябвало да му се дава публичност, дребосъче. Както и да се уведомят органите на реда ", прибавя Александър С.

" Когато му " обуеш " обувките, тогава го коментирай! ", написа Теодор С.

" От това постоянно съм се тормозила. Например да не ми стане неприятно, да съм в някое неприкосновено състояние и незабавно да ме снима някой снимач, търсещ атракция! ", разяснява Сандра Ю.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР