Хевиметъл титаните Iron Maiden ще забият в София през лятото.

...
Хевиметъл титаните Iron Maiden ще забият в София през лятото.
Коментари Харесай

Хевиметъл бомба: Iron Maiden със зрелищно шоу в България пре...

Хевиметъл титаните Iron Maiden ще забият в София през лятото. Бомбастичната вест бе обявена от уредниците от Фест и хвърли почитателите в възторг.

Концертът ще е на 13 юли в зала " Арена Армеец ". България бе добавена като значима точка от турнето на бандата " Legacy Of The Beast " 2022. Специални посетители ще бъдат Lord Of The Lost.

Билетите за шоуто влизат в продажба на 6 декември след 10 часа на ticketstation.bg. Както постоянно, ще има и извънредни предварителни продажби единствено за членовете на почитател клуба на IRON Maiden.

Шоуто " Legacy Of The Beast " получава извънредно утвърждение от почитатели и медии като най-екстравагантното и зрелищно осъществяване в кариерата на бандата досега, със сет лист с обичани от десетилетия части, и към този момент е гледано от над два милиона души по света. Освен някои от най-големите шлагери на бандата, на концерта за пръв път ще прозвучат онлайн части от последния студиен албум на " Senjutsu ", който дебютира под #1 в България.

“Следващото лято най-накрая ще можем да създадем огромното европейско турне Legacy Of The Beast, което трябваше да се случи през 2020 и се наложи да отложим два пъти! Щастливи сме, че успяхме да прибавим още концерти в няколко страхотни източноевропейски страни, в това число Украйна, където не сме свирили в никакъв случай! Планираме някои промени в продукцията и сет листа, с цел да включим части от новия албум Senjutsu – по този начин ще създадем Legacy Of The Beast Tour 2022 даже още по-впечатляващ и величествен. Все отново, бъдете сигурни, че ще включим всички шлагери и основни детайли от първичния ни план за турнето – именития Spitfire, огнехвъргачката, гигантския Икар и всичко останало! Разбира се, ще разтърсим обстановката с един нов Senjutsu свят, в който Еди ще има сериозна конкуренция. “, споделя Rod Smallwood, управител на Iron Maiden.

Вокалистът на хевиметъл класиците Брус Дикинсън прибавя: „ Нямаме самообладание да се завърнем в Европа следващата година и сме доста щастливи, че успяхме да прибавим София и други източноевропейски градове със страхотни почитатели. Развълнуван съм от новите детайли на сцената и да споделим с Вас какво сме подготвили. Цялата група доста се забавлява по време на Legacy турнето и на драго сърце се връщаме, с цел да свирим онлайн и да се забележим с всички Вас още веднъж! “.

Към европейското турне на групата бяха добавени шест нови дати. Ето и цялостният лист:

22 май Хърватия - Загреб - АRENA ZAGREB
24 май Сърбия - Белград-STARK ARENA
26 май Румъния - Букурещ - ROMEXPO OUTDOOR
29 май Украйна - Киев - VDNG
13 юли България - София, АРЕНА АРМЕЕЦ
16 юли Гърция - Атина - стадион OLYMPIC

Цялостната продукция и сет лист на турнето The Legacy of the Beast са въодушевени от безплатната игра за мобилни устройства със същото име, налична за iOS и Android на www.ironmaiden.com/play.

2022-а се обрисува като взривоопасна за метъл почитателите. Планираните концерти в Пловдив, София и страната са десетки. Предстоят и фестивали, които ще раздрусат металягите радикално и ще им основат мемоари за години напред.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР