Хетафе победи с 3:1 като в гостуването си от 18-ия

...
Хетафе победи с 3:1 като в гостуването си от 18-ия
Коментари Харесай

Червен картон помогна на Хетафе да сломи Елче

Хетафе победи с 3:1 като в гостуването си от 18-ия кръг на Ла Лига. Гостите направиха поврат, с цел да вземат трите точик, а бяха подкрепени и от обстоятелството, че домакините играха с човек по-малко от 52-ата минута, когато бе изпъден от игра с червен картон.

Мачът стартира чудесно за Елче. Още в 4-ата минута Раул Гути получи центриране в наказателното поле и от воле засече топката във вратата за 1:0.

В 39-ата минута обаче Хетафе изравни. центрира отдясно и засече с глава за 1:1.

В 52-ата минута домакините останаха в понижен състав. Марконе извърши недомислен фаул и получи втори жълт и червен картон.

Това оказа помощ на гостите да измъкнат трите точки в оставащите минути. Първо в 69-ата минута отдалечен удар бе мазета тлошо от вратаря Едгар Бадия и той Мата от близко вкара за 1:2.

В 86-ата минута падна и трети гол за Хетафе от дузпа, отсъдена за нарушаване на Гонсало Верду против, а пострадалият осъществя наказателния удар за крайното 1:3.

Така Хетафе събра 20 точки и излезе на 12-ата позиция в класирането. Елче пък е в серия от 11 мача без победа и се намира в рисковата зона на 18-ото място с 16 точки.

Ла Лига 18 кръг, понеделник 11 януари  Елче 1:3краен резулат  Хетафе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР