Хетафе и Барселона играят при резултат 0:0. Каталунците са с

...
Хетафе и Барселона играят при резултат 0:0. Каталунците са с
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Хетафе - Барселона 0:0, двата отбора с по 10 души

Хетафе и Барселона играят при резултат 0:0 . Каталунците са с човек по-малко откакто Рафиня беше изпъден за удар без топка. Срещата следим НА ЖИВО в Gong.bg .

Още във втората минута Барселона сътвори състояние за гол. Дълго извеждащо подаване от Де Йонг към Рафиня изненада отбраната на домакините. Центрирането на бразилеца стигна до Гюндоган, който стреля в ръцете на вратаря. По-късно беше отсъдена и засада при паса на Де Йонг.

Две минути по-късно и Барселона се пропука. Хуанми Латаса беше изведен с дълъг пас. Той, за разлика от Рафиня, беше в постоянна позиция, само че оказал се очи в очи с Тер Щеген не съумя да стреля добре. Жул Кунде също съумя да тормози футболиста на Хетафе и го притисна толкоз, едвам наруши салдото му.

Първите малко повече от 10 минути преминаха с осезаема доминация на " лос кулес "  по отношение на владението на топката. Нещо типично за " блаугранас " и философията на Шави. Добре подредената отбрана от петима в линия и работата на халфовете на Хетафе обаче не разрешават да се стига до чисти положения.

След четвърт час игра Рафиня беше съборен покрай наказателното поле. Именно бразилецът стреля непосредствено, само че опитният Сориа внимаваше и мазета.

 

¡Salvador!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР