Хесе Родригес, бившият играч на Реал и ПСЖ, сега играе

...
Хесе Родригес, бившият играч на Реал и ПСЖ, сега играе
Коментари Харесай

Жената на Хесе Родригес била създадена от Al /снимки/

Хесе Родригес, някогашният състезател на " Реал " и ПСЖ, в този момент играе в " Коритиба " в Бразилия. Освен спортната си кариера, той е прочут с това, че е женен за Аура Руис, брачната половинка му, която претърпя радикална физическа смяна през последните 10 години.
В Instagram огромната физическа смяна на Аура провокира интензивна вълна от рецензии. Половинката на футболиста театралничи все по-провокативно в дребни бански. Така почитателите й стигнаха до извода, че тя е станала изцяло " неузнаваема ".
Освен това наподобява, че отношението й към обществените мрежи също се е трансформирало. Всичко това се случи, откакто самата тя изригна против личните си почитатели, че не са харесали последния й пост. Истината е, че Аура Руис не за първи път е в центъра на разногласия, а преди 10 години, когато взе участие в испанското шоу „ Mujeres, Hombres y Viceversa “, с цел да откри любовта си, тя беше с един от най-желаните ухажори. По-късно връзката й с футболиста Хесе Родригес влезе в светлината на прожекторите, защото двамата не се разбираха толкоз добре, колкото в този момент. Минаха години, в този момент тя стои надалеч от светлините на прожекторите, само че е доста дейна в обществените мрежи. 
Сега почитателите на Аура Руиз настояват, че тя е изцяло " неузнаваема ". Това е майсторство на козметичната хирургия. Тя очевидно е смалила носа си и е нараснала бюста си. „ Тя е героинята на кино лентата „ Аватар “, „ Прилича на жена, основана от изкуствен интелект “, разясняват почитателите й в Instagram.
„ 145 000 гледания и 4 000 лайкове. Таксуват ли те за харесванията? ", побесня тя един път в Instagram, смутена, че доста от почитателите й не харесаха един от последните й постове. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР