Херцогинята на Съсекс се появи за първи път публично от

...
Херцогинята на Съсекс се появи за първи път публично от
Коментари Харесай

Познайте марката: Златната рокля на Меган Маркъл

Херцогинята на Съсекс се появи за първи път обществено от много дълго време насам, а визията ѝ се трансформира в една от и най-обсъжданите. Можете ли да познаете марката на златната роклята на Меган?

Меган Маркъл участва на премиите на Фонда за отбрана на дамите в Ню Йорк. Херцогинята беше съпроводена от брачна половинка си принц Хари и майка си Дория Рагланд. Въпреки звездния си брачен партньор обаче всички погледи бяха ориентирани към самата Меган, която се появи в една от най-бляскавите визии в кариерата си.

 Златната рокля на Меган Маркъл

За награждаването Меган избра златна рокля с драперии от копринен, златни сандали Tom Ford и клъч Carolina Herrera .

 Златната рокля на Меган Маркъл

Бижутата ѝ включваха златна гривна на Cartier и платинена гривна с диаманти от персоналната сбирка на принцеса Даяна  и обици JCrew. Гримът на Меган беше в жанр nude, а косата ѝ беше завършена на холивудски къдрици.

 Златната рокля на Меган Маркъл

Един подробност от тоалета на херцогинята обаче породи подозрения дали визията ѝ в действителност е толкоз сполучлива. А точно следите от банския костюм, които се виждаха на всички фотоси от събитието и разваляха цялостното чувство за облика. И в действителност сходно нехайство наподобява необичайно.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР