Херцогинята на Съсекс се появи без грим и коса, увита

...
Херцогинята на Съсекс се появи без грим и коса, увита
Коментари Харесай

Меган Маркъл без задръжки: Те ни УНИЩОЖАВАТ

Херцогинята на Съсекс се появи без грим и коса, увита в забрадка, в границите на няколко минути от новата документална поредност на Нетфликс. 41-годишната Меган Маркъл размишлява върху решението си да се отдръпна от кралските отговорности в клип, сниман в Канада, в който херцогинята е показана в небрежна дънкова риза и дънки.

Това е надалеч от нормалния ултра блестящ облик на Меган, която е известна с любовта си към дизайнерските марки и извънредно красивите си бижута, които обществеността може би е привикнала да вижда.



В клипа Меган се разплаква и споделя: " Наистина желая да мина от другата страна на всичко това. Наистина към този момент не знам какво да кажа. Те ни унищожават. ”

Съществуват разнопосочни известия, като се твърди, че кралските особи са " в несъгласие " с продуцентския екип на техния документален сериал за Нетфликс, тъй като " паникьосаната " двойка желае да направи " толкоз обширни редакции ", че екипът счита, че планът може да бъде " отсрочен за неопределен срок ".

Крал Чарлз и принц Уилям са подготвени да дадат " бърз и безапелационен " отговор на всички несправедливи изказвания в сериала на Хари и Меган - само че Уилям и брачната половинка му Кейт евентуално няма да го гледат, настояват източници.

Очаква ли се скандал в кралската фамилия? Предстои да разберем!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР