Херцогинята на Съсекс Меган прояви неподозиран талант в хвърлянето на

...
Херцогинята на Съсекс Меган прояви неподозиран талант в хвърлянето на
Коментари Харесай

Меган се оказа по-ловка от съпруга си принц Хари

Херцогинята на Съсекс Меган прояви непредвиден гений в хвърлянето на гумени ботуши, като победи по точки брачна половинка си принц Хари, оповестяват международните организации.

Този необикновен спорт се практикува в Нова Зеландия, където кралската двойка е на публично посещаване . Едва ли американската някогашна актриса Меган Маркъл си е представяла в миналото, че в кралските ѝ отговорности да съставлява английската корона ще влезе и хвърлянето на ботуш в ливада, подгизнала от дъжда.

Но кралската персона без проблем изтласка своя червен ботуш на бели точки, като победи тима на брачна половинка си. И това пред възторжените аплаузи на децата от двата отбора. Надпреварата беше проведена в учебното заведение " Пайнхил " в Окланд .
Harry and Meghan flex their welly hanging skills. Watch to see who threw the furthest!
— Omid Scobie (@scobie) Въпреки положителното си достижение, Меган е надалеч от върха , подложен от някогашния десетобоец Брент Недуик, който изтласка ботуш на разстояние 48,5 метра.

Хвърлянето на гумени ботуши, спортното сечене на дърво, изплюването на далечно разстояние на маслинени костилки и бързото катеренe по стволове на дървета са известни спортове в Нова Зеландия , напомнят организациите.

Вижте още фотоси от обиколката на Меган и Хари в Тихоокеанския район:











Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР