Херцогинята на Съсекс - Меган, обяви пред почитатели на британското

...
Херцогинята на Съсекс - Меган, обяви пред почитатели на британското
Коментари Харесай

Херцогиня Меган разкри в кой месец от бременността е

Херцогинята на Съсекс - Меган, разгласи пред фенове на английското кралско семейство, че е бременна в шестия месец и че със брачна половинка й принц Хари не знаят пола на първо си дете, съобщи Ройтерс.

 
UK royal Meghan reveals she's six months pregnant: media
— Reuters Top News (@Reuters)
Бившата американска актриса се омъжи за принц Хари през май 2018 година През октомври те оповестиха, че тази пролет чакат бебе, без да загатват детайлности. В диалог с жена от събралите се за тяхното посещаване в град Бъркънхед, Северна Англия, 37-годишната Меган показа, че бременността й е в шестия месец. Така тя загатна, че идващият член на английското кралско семейство се чака да се роди през април.

Меган и Хари не знаят дали седмият кандидат за английската корона ще бъде момченце или момиченце. Това ще бъде " изненада ".

 
Meghan Markle reveals she’s six months pregnant
— The Globe and Mail (@globeandmail)
Посещението в Бъркънхед е първата взаимна изява на брачната двойка през тази година. Те участваха в церемонията за разкриване на монумент, повдигнат по случай 100-годишнината от гибелта на поета от Първата международна война Уилфред Оуен, а по-късно посетиха локални организации.
 
Местната жителка Хелън О'Тул - майка на седем деца - показа, че Меган е поискала от нея съвет за раждането: " Казах й - " дишайте и вземете всичко, което ви предложат, " а тя просто погали издутото си коремче и се засмя ".

Още вести към бременността на херцогиня Меган:



Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР