Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл се пошегува, че се чувствала

...
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл се пошегува, че се чувствала
Коментари Харесай

​Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл се чувствала много бременна

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл се пошегува, че се чувствала " доста бременна " по време на първия си формален независим ангажимент при посещаване на дом за обществени грижи в Лондон, съобщи Ройтерс.


Тридесет и седем годишната брачна половинка на принц Хари чака първата си рожба напролет. Меган Маркъл беше на коледно посещаване в дом за обществени грижи за хора, работили в шоубизнеса. Попитана от един от настанените по какъв начин се усеща сега, Меган отговори: " Много добре " и потривайки коремчето си добави: " Днес съм доста бременна! ".

Агенцията напомня, че в понеделник бащата на херцогинята Томас Маркъл помоли в телевизионно изявление кралица Елизабет Втора да му помогне да се сдобри с щерка си. Родителят и бъдещата родилка не са си проговаряли от венчавката ѝ с принц Хари през месец май.

Известността не е трансформирала изключително Меган Маркъл, която изглеждаше земна и приветлива при визитата й в обществения дом Бринсуърт хаус, който се грижи за някогашни реализатори от театъра и шоубизнеса и има за патрон кралица Елизабет Втора.
 Меган Маркъл възнамерява да роди под внушаемост Меган Маркъл възнамерява да роди под внушаемост
Съпругата на принц Хари, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, възнамерявала да роди под внушаемост, написа в. "Сън ". По този метод кралската персона няма да и...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР