Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл отпразнува 42-ия си рожден ден,

...
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл отпразнува 42-ия си рожден ден,
Коментари Харесай

Кралското семейство игнорира Меган Маркъл за 42-ия ѝ рожден ден

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл отпразнува 42-ия си рожден ден, само че това събитие не беше маркирано в английските кралски профили в обществените медии, съобщи ДПА.

Меган живее в Калифорния със брачна половинка си принц Хари и двете им деца от повече от три години, откогато двойката се отдръпна от отговорностите си на английски кралски персони. Там тя чества всяка година единствен в компанията на най-близките си хора без непотребни обилни тържества.

Този път формалният акаунт на кралското семейство в обществената мрежа X (бивш Туитър) за втора поредна година не разгласява известие за рождения ден на херцогинята.

Миналата година формалният акаунт в X на принца и принцесата на Уелс означиха 41-ия рожден ден на Меган, само че през вчерашния ден нямаше изявления, с която да се празнува рождения ѝ ден на 4 август. Тогава Кейт Мидълтън и принц Уилям качиха в обществените мрежи пожеланието: " Пожелаваме благополучен рожден ден на херцогинята на Съсекс ", в Туитър с прикачена нейна фотография от визитата ѝ във Англия няколко месеца по-рано. Чарлз и Камила също се включиха в платформата с привет: " Честит рожден ден на херцогинята на Съсекс! ".

Меган беше снимана няколко дни преди рождения си ден да напуща ресторант с Хари в Монтесито в Калифорния, където двамата сътвориха нов живот за себе си и децата си Арчи и Лилибет, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР