Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е признала за лъжата си

...
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е признала за лъжата си
Коментари Харесай

Меган Маркъл си призна, че е излъгала

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е признала за лъжата си по време на кастинга за телевизионния сериал „ Форс мажор “, осведоми "Сън ".

На прослушването Маркъл е излъгала, потвърждавайки, че е член на Гилдията на американските артисти, с цел да получи ролята. Тя е разказала, че в този миг се почувствала като същинска измамница, оповестява английското изадние.

Меган Маркъл се омъжи за принц Хари през май 2018 година Той й направил предложение през ноември 2017 година, като за тяхната връзка стана известно през есента на 2016 година Година след сватбата Меган роди момче. Детето беше кръстено Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

До 2016 година Маркъл се занимаваше с актьорска активност. Най-голяма известност й донесе ролята на Рейчъл Зейн в телевизионния сериал „ Форс мажор “.

Припомняме, че на 8 януари принц Хари и брачната половинка му посредством своя Instagram оповестиха желанието си да подхващат невиждана стъпка, отказвайки се от статута на висши членове на кралското семейство, осигурявайки си финансова самостоятелност и с желанието да живеят на две места - в Канада и във Англия.

Бъкингамският замък осведоми, че занапред нататък двойката няма да може да съставлява публично кралица Елизабет II от при публични пътувания, да извършва други церемониални отговорности и да употребява купите си.

Беше оповестено също по този начин, че фамилията на принца към този момент няма да получава бюджетни средства, които покриваха разноските на херцога и херцогинята на Съсекс, свързани с формалната им роля на членове на кралското семейство.

В близко бъдеще принцът ще би трябвало да се откаже от привилегии и почетни военни звания, в това число от званието си капитан-генерал на Кралската морска пехота, което през 2017 година му бе трансферирано от дядо му - Филип, херцога на Единбург.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР