Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е преживяла спонтанен аборт през

...
Коментари Харесай

Меган Маркъл е преживяла спонтанен аборт през юли | Свят

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е претърпяла импровизиран аборт през юли. Това показа тя в изявление за New York Times, като разказа загубата като " съвсем непреодолима тъга ".

" Знаех, че прегръщайки първородното си дете, изгубвам второто ", показа тя и изясни, че усетила мощна болежка в корема, до момента в който се е грижила за дребния Арчи.

" Паднах на земята с него в обятията ми, пеейки приспивна песничка, с цел да бъдем спокойни и двамата - радостният звук беше в контрастност на вътрешното ми възприятие, че нещо не е наред ", показа тя.

" Часове по-късно лежах на болнично легло, държейки ръката на брачна половинка ми. Усетих неподвижността на дланта му и целунах кокалчета му, мокри от сълзите на двама ни. Взирайки се в студените бели стени, погледът ми замръзваше. Опитвах се да си показва по какъв начин ще се излекуваме " - казва Маркъл.

Загубата на дете носи съвсем непреодолима тъга - споделя Маркъл и прибавя, че персоналната покруса я предиздвикала да осъзнае болката на другите дами, претърпели импровизиран аборт. " В стая със 100 дами сред 10 и 20 от тях са претърпели импровизиран аборт ", споделя тя. Въпреки това тематиката остава табу, съпроводена от " неизразим позор и продължаващ цикъл на уединен печал ".

Смелото шерване на персоналната история е първата крачка, която ще покаже на останалите, че няма от какво да се опасяват - споделя тя.

Херцогинята и принц Хари се реалокираха в Калифорния с вярата да бъдат надалеч от светлините на прожекторите, откакто се отдръпнаха от английския кралски двор през януари. 

Първородният наследник на двойката Арчи се рoди на 6 май 2019 година

Маркъл е вторият член на кралското семейство, който разкрива, че е претърпял импровизиран аборт.

През 2018 година Зара Тиндал, внучка на кралицата, също показа, че е пометнала 2 пъти, преди да роди второто си дете. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР