Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е получавала заплахи за живота

...
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е получавала заплахи за живота
Коментари Харесай

Меган Маркъл получавала отвратителни заплахи за живота си като кралска особа

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е получавала закани за живота си в кралското семейство. Те са били отправяни както против нея, по този начин и против брачна половинка ѝ принц Хари.

Това събщи ръководителят на отдела за битка с тероризма в Обединеното кралство Нийл Басу пред Channel 4 News.

Меган и Хари се венчаха през 2018 година, само че през 2020 година се отхвърлиха от кралския живот и се реалокираха в Съединени американски щати. В началото на връзката им принцът подлага на критика обществено тона на някои медийни изявления за Меган. Той осъди откровения сексизъм и расизъм на троловете в обществените медии и мненията към публикациите в интернет.

Двойката упрекна и самото кралско семейство в расизъм в телевизионно изявление с Опра Уинфри през 2021 година

Басу показва, че заканите към двойката са били " отвратителни и доста действителни ".

" Имахме екипи, които проверяваха, а хора бяха подведени под отговорност ", сподели той.

Висопоставеният служител на реда разяснява и други тематики, настоящи за Острова. По-рано министърът на вътрешните работи Суела Брейвърма дефинира албанските претенденти за леговище като " нарушители ".

Според Басу употребяваният език е " непонятен " и го съпостави с речта на депутата от Консервативната партия Инок Пауъл от 1968 година, в която той предизвестява за расова война заради имиграцията.

" Невероятно е да чуеш поредност от доста авторитетни политици. Те приказват на език, който татко ми помни от 1968 година Това е ужасяващо ", споделя той.

" Роден съм през 1968 година Тази тирада бе произнесена в изборния регион до мястото, където живееха родителите ми, и трансформира живота им в пъкъл. Говоря за расата, тъй като знам нещо за нея - 54-годишен мъж съм, от смесена раса ", показа специалистът, написа бТВ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР