Херцогинята на Съсекс изглежда е направила допълнителни подобрения на годежния

...
Херцогинята на Съсекс изглежда е направила допълнителни подобрения на годежния
Коментари Харесай

Годежният пръстен на Меган Маркъл изглежда е бил променен за ВТОРИ път, след като е „изчезнал“

Херцогинята на Съсекс наподобява е направила спомагателни усъвършенствания на годежния си пръстен, като явно е добавила диаманти за повторно.

Меган Маркъл беше снимана без годежния си пръстен предходната година и в продължение на осем месеца беше видяна без бижуто, преди да го носи още веднъж по-рано тази година. Херцогинята беше снимана с диамантения си годежен пръстен по време на пътешестване до Ямайка с принц Хари и по-късно още веднъж през февруари, когато се причисли към брачна половинка Хари за неговото турне Invictus Games в Канада. И при двете изяви Меган можеше да бъде забелязана да носи лентата с нещо, което изглеждаше като „ надстройки “.

Годжителният пръстен на Меган е хубав пръстен с три камъка, включващ два диаманта от сбирката бижута на принцеса Даяна. И въпреки всичко единствено 18 месеца след годежа си Меган направи промени в бижутата, заменяйки лентата от жълто злато с деликатна лента, обсипана с диаманти. Пръстенът включва и елмаз с централна възглавница, създаден от Ботсвана, избр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР