Херцогинята на Съсекс и съпруга на принц Хари - Мегън

...
Херцогинята на Съсекс и съпруга на принц Хари - Мегън
Коментари Харесай

Игра на тронове: Мегън Маркъл се отказва от британското си гражданство?

Херцогинята на Съсекс и брачна половинка на принц Хари - Мегън Маркъл, най-вероятно ще се откаже от кандидатурата си за английско поданство, пишат американски медии.
38-годишната някогашна актриса, която се омъжи за принц Хари през май 2018 година, искаше да получи английско поданство незабавно след преместването си във Англия, само че не бе живяла нужното време в страната. След като стана ясно, че брачната половинка на принц Хари не може да получи такова поданство до момента в който живее в чужбина, то тя счита да се откаже от него.
Според сегашните правила някогашната звезда на " Костюмари ", която неотдавна разгласи, че тя и брачният партньор й възнамеряват да се отдръпват като старши членове на кралското семейство и да живеят във Англия и Канада, не би трябвало да е напускала Англия за повече от 270 дни общо през трите години преди кандидатстване за поданство.
Според старшия юрист по имиграцията на Острова " жител на САЩ трябва да живее във Англия с английския сипартньор, когато е подадено заявката за удължение на партньорската виза. Те би трябвало да имат намерение да продължат да живеят дружно за непрекъснато във Англия. Ако през първите две и половина години е имало интервал, в който не са живели дружно във Англия, то би трябвало да има основателна причина за това ".
Отказът от английско поданство е следващ удар в негласната война сред Маркъл и фамилията на Хари. Наскоро двойката разгласи, че към този момент няма да бъде наричана Кралско Височество, ще бъде задължена да се отдръпна от кралските отговорности, затова няма да получава обществени средства за осъществяване на каквито и да било кралски отговорности.
Хари и Меган ще би трябвало да върнат над 2,4 милиона паунда на английските данъкоплатци, употребявани за обновяването на имението Фрогмор котидж в Уиндзор.
Наскоро Кралицата разгласи, че Мегън би трябвало да върне всички бижута от кралската сбирка, в това число и пръстен със наследник елмаз, напомня БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР