Херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън роди момче, съобщиха от двореца

...
Херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън роди момче, съобщиха от двореца
Коментари Харесай

Третото кралско бебе е момче

Херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън роди момче, оповестиха от двореца Кенсингтън.

Това е третото дете на Кейт и принц Уилям след принц Джордж Александър Луи и принцеса Шарлът Елизабет Даяна. Заради Шарлът законът за наследяването бе по този начин изменен, че тя е четвърта в реда на наследството на короната (след дядо си Чарлз, татко си Уилям и принц Джордж) и не може да бъде изместена от родени след нея братя.

Както и при предходните си две бременности, херцогинята страдаше от тежко утринно гадене (хиперемезис гравидариум), което наложи бременността ѝ да бъде оповестена по-рано от обичайния трети месец. Хиперемнезис гравидариум визира към 1 на двеста дами и се показва в остро неразположение и повръщане, което може да бъде рисково поради дехидратацията.

Третото на Кейт и Уилям не бе такава медийна сензация, както предходните две - частично поради обстоятелството, че фамилията към този момент има и момиченце, и момченце. Освен това то бе засенчено и от идната женитба на чичо си принц Хари за американската актриса Меган Маркъл. Въпреки това детето се роди в миг, в който кралското семейство е под светлините на прожекторите - през уикенда кралица Елизабет навърши 92 години, Хари и Меган ще се оженят идния месец, а през вчерашния ден сестрата на херцогинята - Пипа Мидълтън, разгласи, че е бременна за пръв път.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР