Херцогът на Съсекс се появи във видео, облечен като Спайдърмен,

...
Херцогът на Съсекс се появи във видео, облечен като Спайдърмен,
Коментари Харесай

„Любимите ни хора искат да прекараме Коледа добре“: Защо принц Хари се облече като Спайдърмен

Херцогът на Съсекс се появи във видео, облечен като Спайдърмен, за благотворителна организация за деца на опечалени военни, написа Би Би Си. Той подвигна маската си, с цел да разкрие същинската си идентичност, в края на особено записано коледно известие за младежи в Scotty`s Little Soldiers.

Благотворителната организация ебазирана в Кингс Лин, Норфолк. Тяподкрепя опечалените деца и младежи от английските сили.

„ Коледа е време, когато обичаните ни хора ни липсват в действителност, в действителност доста и това е окей. Но в това време е допустимо да се усещаме отговорни, че се забавляваме без нашите родители “, споделя в специфичното видео принц Хари.

„ Но аз съм тук, с цел да ви уверя, че родителите ни постоянно желаят да се забавляваме, нали? Така че не се чувствайте отговорни. Имате право да си прекарате хубаво, изключително с тази общественост на Scotty`s Little Soldiers. „ Излезте, прекарайте си добре и Весела Коледа “, споделя херцогът на Съсекс, преди да смъкна маската си.

Видео известието бепуснато на членовете на Scotty`s Little Soldiers на годишното им коледно празненство, където тематиката беше герои и злодеи.

През 2019 година принц Хари се облече като Дядо Коледа, с цел да достави видео известие до децата на благотворителната организация, която беше основана от Ники Скот през 2010 година след гибелта на нейния брачен партньор, ефрейтор Лий Скот, в Афганистан година по-рано.

Благотворителната организация беизбрана да се възползва от дарения, отбелязващи сватбата на Хари и Меган през 2018 година

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР