Херцогът на Съсекс се появи във видео, облечен като Спайдърмен,

...
Херцогът на Съсекс се появи във видео, облечен като Спайдърмен,
Коментари Харесай

Принц Хари се облече като Спайдърмен за благотворителна кауза за опечалени деца на военни

Херцогът на Съсекс се появи във видео, облечен като Спайдърмен, за благотворителна организация за опечалени деца на военни. Той подвигна маската си, с цел да разкрие същинската си идентичност в края на особено записано видео известие за младежи в Scotty's Little Soldiers, написа BBC News.

 

Благотворителната организация, основана в Кингс Лин, Норфолк, поддържа опечалените деца и младежи от английските военни сили.

Принц Хари споделя: " Коледа е време, когато обичаните ни хора ни липсват в действителност, в действителност доста и това е обикновено. "

 

Херцогът, който беше на 12 години, когато майка му Даяна, принцесата на Уелс, умря през 1997 година, продължи: „ Но в това време е допустимо да се усещаме отговорни, че се забавляваме без нашите родители. Но аз съм тук, с цел да ви уверя, че родителите ни постоянно желаят да се забавляваме, нали? Така че не се чувствайте отговорни. Имате право да си прекарате най-хубавото време, изключително с тази общественост на Scotty's Little Soldiers. Излезте, прекарайте си добре и Весела Коледа. “

 

Видео известието беше пуснато на членовете на Scotty's Little Soldiers на годишното им коледно празненство, където тематиката беше герои и злодеи, написа vesti.bg.

 

През 2019 година Хари се облече като Дядо Коледа, с цел да съобщи видео обръщение на децата на благотворителната организация, която беше основана от Ники Скот през 2010 година след гибелта на нейния брачен партньор, ефрейтор Лий Скот, в Афганистан година по-рано.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР