Херцогът на Съсекс принц Хари казва, че иска да си

...
Херцогът на Съсекс принц Хари казва, че иска да си
Коментари Харесай

Принц Хари иска „да си върне“ баща си и брат си


Херцогът на Съсекс принц Хари споделя, че желае „ да си върне “ татко си и брат си по време на изявление за английския ефирен канал iTV, което би трябвало да бъде излъчено тази неделя, два дни преди публикуването на записките му, съобщи ДПА.

В настрана изявление за американския канал CBS, което би трябвало да бъде излъчено в същия ден, Хари също по този начин подлага на критика Бъкингамския замък, че не е съумял да отбрани него и брачната половинка му, преди те да се отдръпват като пълноправни членове на кралското семейство. И двете медии пуснаха авансово фрагменти от диалозите на херцога, преди цялостните изявленията да бъдат излъчени в ефирен ефир.

В изявлението по iTV принц Хари споделя на водещия Том Брадби: „ Нямаше потребност да се стига чак до такава степен “, преди да добави „ Искам семейство, а не институция “.

Принцът споделя още, че „ по им отърва да ни имат за нещо като като злодеи “ и „ не са посочили безусловно никакво предпочитание за помиряване “, макар че не излиза наяве кого тъкмо има поради. Водещият Том Брадби е някогашен кралски сътрудник и сегашен водещ на „ Новините в 10 “ по iTV. Той е персонален другар на херцозите на Съсекс и преди този момент ги е  интервюирал за документален филм за тяхното турне в Африка през 2019 година Междувременно принц Хари споделя пред Андерсън Купър от CBS за „ измяната “ на Бъкингамския замък: „ Всеки път, когато се пробвах да подхваща нещо поверително, имаше брифинги, приключване на информация и скалъпяване на истории против мен и жена ми “.

„ Семейният лозунг е „ Никога не се оплаквай, в никакъв случай не се обяснявай “, само че това е просто едно мото, споделя принцът и прибавя: „ Така че, когато през последните шест години от двореца ни споделят „ не можем да създадем изказване, с цел да ви защитим “, само че го подхващат за други членове на фамилията, тогава мълчанието е към този момент изменничество. “

CBS дефинира цялото изявление като " разголващо ", а автобиографията на Хари като " взривоопасна ". Книгата, озаглавена „ Резервен “, следва да излезе на 10 януари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР