Херцогът и херцогинята на Съсекс вече се радват на дъщеря,

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс вече се радват на дъщеря,
Коментари Харесай

Дъщерята на Хари и Меган „ще остави следа“, твърди астрологът на принцеса Даяна

Херцогът и херцогинята на Съсекс към този момент се радват на щерка, а кралските наблюдаващи към този момент се чудят на кого ли ще наподобява тя – освен на външен тип, само че и по темперамент.

Астрологът Деби Франк има някои прогнози, основани на астрологичния знак и рождената дата на бебето Лилибет, описват от английското издание Франк е работила с Даяна Спенсър от запознанството им през 1989 година и остават близки до гибелта на принцесата на Уелс през 1997 година

След гибелта на най-видния член на кралското семейство, роден под знака на Близнаци – принц Филип, мъдрата и занимателна сила на тази зодия ще бъде продължена от новородената щерка на Меган Маркъл и принц Хари , счита астрологът.
 Вълнуващият живот на принц Филип през годините  Вълнуващият живот на принц Филип през годините  Вълнуващият живот на принц Филип през годините  Вълнуващият живот на принц Филип през годините
Близнаците нормално са радостни, игриви, постоянно подготвени с проницателен отговор, общителни и млади по душа. Малката Лилибет „ Лили “ Даяна е единствената с този астрологичен знак, бивайки заобиколена от няколко Телци - брат ѝ Арчи, нейните братовчеди принцеса Шарлот и принц Луи, както и нейната баба, кралица Елизабет, на която е кръстена.

Докато земният знак Телец е извънредно постоянен, Близнаците са по-щури. Телците са по-уравновесени, а Близнаците са склонни да се реят в облаците. На пръв взор те са противоположности, само че умеят и да поддържат баланс между тях , както потвърждава и дългият брак на кралица Елизабет и принц Филип.
 От 29 май - Ретрограден Меркурий в Близнаци и по какъв начин въздейства на знаците  От 29 май - Ретрограден Меркурий в Близнаци и по какъв начин въздейства на знаците  От 29 май - Ретрограден Меркурий в Близнаци и по какъв начин въздейства на знаците  От 29 май - Ретрограден Меркурий в Близнаци и по какъв начин въздейства на знаците
Едно нещо, което предвещава връзките с нейния брат Телец Арчи , е, че в рождената му карта Луна и Марс се намират в Близнаци, което дава на двамата натурален афинитет към едни и същи неща.

Луната на Лили е в Овен, тъй че сигурно дъщерята на Меган и Хари ще бъде наясно какво желае във всяка обстановка. Не е изключено тя да управлява по-големия си брат. Според Франк тя носи сензитивност и блестящо въображение. Родена да бъде видяна, нейният 10-ти дом Слънце я тласка в светлината на прожекторите.

Ако имаме вяра на звездите, Лилибет Даяна е предопределена да направи своя отпечатък върху света. Съдейки по нейното Слънце, ситуирано толкоз покрай северния възел, обвързван със ориста, наподобява, че тя ще осъзнае повода да се появи на този свят още на ранен стадий в живота си.

Слънчевият знак на принцеса Даяна, бабата на Лили, е Рак, а при бебето Венера и Марс са в този знак. По този метод Лилибет резонира с линията на Рака в фамилията , която е отразена при нейния чичо Уилям (Слънце и Луна в Рак), вуйна ѝ Кейт (Луна в рак) и майка ѝ Меган (Марс и асцендент в Рак).
 Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае  Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае  Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае  Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР