Херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат изпълнителни продуценти на

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат изпълнителни продуценти на
Коментари Харесай

Хари и Меган ще продуцират два сериала на Netflix

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат изпълнителни продуценти на два нови нехудожествени сериала на Netflix, отдадени на метода на живот и полото, написа " Гардиън ".


Едното предаване ще изследва " насладите от готвенето, градинарството, заниманията и другарството ", а другото ще даде " невиждан достъп до света на професионалното поло " и Открития шампионат на Съединени американски щати по поло във Флорида, оповестиха от Netflix.

Предаванията ще бъдат основани от компанията на Хари и Меган Archewell Productions, като херцогинята ще продуцира и двете поредици, а херцогът ще работи по поредицата за поло. И двата сериала са в ранен стадий на произвеждане, като заглавията и датите на излизане ще бъдат оповестени през идващите месеци.

" Известен най-вече с естетическата и обществената си сцена, сериалът ще дръпне завесата, разкривайки суровостта и пристрастеността на спорта, улавяйки играчите и всичко, което е належащо, с цел да се състезаваш на най-високо равнище ", съобщи Netflix за сериала за поло.

Преди това Меган и Хари са издали три документални кино лентата с Netflix като част от многомилионна договорка с колоса за стрийминг.

Heart of Invictus, излъчен през август предходната година, проследяваше пътя на група военнослужещи до Invictus Games - спортно съревнование в параолимпийски жанр, основано от Хари през 2014 година за ранени и заболели военнослужещи и ветерани.

Netflix пусна и документалната поредност Live to Lead и спорния документален филм в шест елементи Harry & Meghan през декември 2022 година

Archewell Productions, основана от двойката през 2020 година, е " отдадена на осветляването на провокиращи мисълта и разнородни разкази, които акцентират нашата обща човещина и честват концепцията за общественост ", съгласно уеб страницата на компанията.

Хари и Меган се реалокираха в Съединени американски щати през 2020 година, откакто се отдръпнаха от кралските отговорности./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР