Херцогът и херцогинята на Съсекс са се върнали в Обединеното

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс са се върнали в Обединеното
Коментари Харесай

Хари и Меган кацнаха с обикновен полет на Острова, полицията отказа да ги пази

Херцогът и херцогинята на Съсекс са се върнали в Обединеното кралство за първи път след честванията на платинения празник на кралицата през юни.

 

Вместо да употребяват персоналния си аероплан, принц Хари и Меган Маркъл избраха да създадат пътуването с елементарна самолетна компания, оповестява " The Independent ", цитира " Дир.бг.

 

Двойката ще посети няколко благотворителни организации по време на престоя си и също ще пътува до Германия за подготовката на събитието " Invictus Games 2023 " в Дюселдорф.

 

Техен представител удостовери пътуването им през август и сподели тогава: " Принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, са щастливи да посетят няколко благотворителни организации, близки до сърцата им при започване на септември ". 

 

Въпреки това не се счита, че те ще посетят кралицата, която сега е в Балморал, нито ще видят някой от другите членове на кралското семейство, в това число принца на Уелс и херцога на Кеймбридж.

Говори се, че са отседнали в тяхната резиденция " Фрогмор Котидж ", която Хари отстъпи на братовчедка си Юджийн, когато отпътуваха с Меган за Монтесито. 
 
Хари и брачната половинка му отхвърлиха на " отворената покана " на  принц Чарлз да му гостуват в неговата шотландска ваканционна къща в имението Балморал.

 

Принцът на Уелс увери двойката, че са " постоянно добре пристигнали " в дома му, още преди да тръгнат към  Обединеното кралство, удостоверяват източници от двореца. Новината за отхвърлената покана се появи, откакто 73-годишният Чарлз беше сниман да отива самичък на черква в Балморал в неделя сутринта. Вътрешни хора настояват, че той продължава да намира подигравките на 37-годишния Хари и Меган към кралското семейство за " мъчителни " и е " изцяло комплициран " от държанието им.

По всяка възможност Хари и Меган не са с децата Арчи и Лилибет там, тъй като те не били видяни на летището. 

 

Пътуването се случва малко откакто Меган сподели, че нервира монархията, единствено с това, че " съществува ". 

 

Полицията няма да охранява някогашните херцози. Днес се чака Меган да изнесе тирада в Манчестър за равенството сред половете. Двойката е помолила частни охранителни компании да обезпечат " железен пръстен " в Манчестър за появяването им на форума на младите водачи на " One Young World ", на фона на спор за това кой заплаща за протекцията им на територията на Обединеното кралство, откакто се отдръпнаха от кралските си трофеи.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР