Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и съпругата

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и съпругата
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган ще посетят Великобритания и Германия

Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и брачната половинка му Меган , ще посетят Обединеното кралство идващия месец, с цел да участват на благотворителни събития, оповестява ДПА. 

Хари и Меган  ще посетят и Германия като част от пътуването си, с цел да поддържат " няколко благотворителни организации, близки до сърцата им “, сподели техният представител.

Двойката ще пътува до Манчестър на 5 септември за срещата на върха „ Уан Янг Уърлд “(One Young World) събитие, което събира млади водачи от повече от 190 страни.

Херцогинята на Съсекс е консултант на организацията, дружно с канадския министър-председател Джъстин Трюдо, сър Ричард Брансън и световноизвестния кулинар Джейми Оливър. 

След това Хари и Меган ще се насочат към Германия за събитието " Инвиктис Геймс Дюселдорф 2023 “ (Invictus Games Dusseldorf 2023 One Year to Go), преди да се върнат в Обединеното кралство за премиите " УелЧайлд “( WellChild) на 8 септември.

— Daily Express (@Daily_Express)

Посещението им в Обединеното кралство ще бъде първото им завръщане в страната , след честванията на платинения празник на Елизабет Втора при започване на юни.

Говорител на двойката сподели: " Принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс са щастливи да посетят няколко благотворителни организации, близки до сърцата им при започване на септември. "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР