Херцогът и херцогинята на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл показаха кралското бебе

Херцогът и херцогинята на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл направиха първата обществена изява на първородния им наследник, който се роди в понеделник, 6 май. 

Двойката удостовери, че ще показа бебето и на кралица Елизабет II. То ще е осмото правнуче на английската кралица. " Той има най-сладкия характер, в действителност е доста спокоен. Досега беше фантазията ", сподели щастливата майка Меган Маркъл. " Не знам на кого се е метнал за това ", пошегува се принц Хари. 

Говорейки за първите им дни като родители, Меган споделя: " Това е чудо. Много е необикновено. Имам двете най-хубави момчета на света, тъй че съм същински щастлива! "

" Страхотно е! Родителството е необикновено! ", добави принц Хари. " Минали са единствено два дни и половина, само че сме просто разтърсени да си имаме наше малко вързопче наслада ", показа още той. На въпроса на кого наподобява, той отговори дипломатично, че бебетата се трансформират доста. 

" Като цяло следим по какъв начин ще се случва процесът на смяна в идващия един месец. Но неговият тип се мени всеки божи ден, тъй че кой знае ", продължи принц Хари, представен от Би Би Си. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР