Херцогът и херцогинята на Съсекс най-накрая ще могат да се

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс най-накрая ще могат да се
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл скоро ще станат съседи на принц Уилям и Катрин Мидълтън

Херцогът и херцогинята на Съсекс най-сетне ще могат да се нанесат в жилището си в двореца Кенсингтън след огромната му реставрация, оповестява в. „ Дейли мейл “. Строителните работи за 1,4 милиона паунда са съвсем към края си – заменени са прозорците и е освежен покрива на западното крило на двореца, където е ситуиран апартамент 1, състоящ се от 21 стаи.

Това значи, че Мегън и Хари напълно скоро ще станат съседи на херцозите на Кеймбридж – Уилям и Катрин, които живеят в апартамент 1А. Двете жилища имат свързваща врата, което значи, че двамата братя и техните съпруги ще могат да си вървят на посетители без даже да се постанова да излизат през входната врата.

В новото жилище ще има и задоволително място за двете кучета на Меган и Хари – бигълът Гай и черният лабрадор Оз.

Новият дом на младоженците, които подписаха брак през май, е принадлежал на първия херцог на Съсекс – принц Аугуст Фредерик, шестият наследник и девето дете на Джордж Трети. Западното крило на двореца Кенсингтън е разграничено на два жилището – 1 и 1А, през 1955 година, когато принцеса Марина херцогинята на Кент се реалокира там с децата си. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР