Херцогът и херцогинята на Кеймбридж пристигнаха в Ирландия във вторник

...
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж пристигнаха в Ирландия във вторник
Коментари Харесай

Изящна в зелено: Кейт Мидълтън зашемети на посещение в Ирландия

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж дойдоха в Ирландия във вторник за тридневна обиколка, която стартира извънредно стилно за Кейт Мидълтън .

На летището в Дъблин тя кацна, облечена напълно в зелено – емблематичен цвят за страната хазаин. Херцогинята беше заложила на комбиниране от рокля Alessandra Rich с поло и пеплум, палто Catherine Walker и обувки в звук, до момента в който нюансът на чантичката L. K. Bennett ѝ съвпадаше с този на роклята, а в допълнение великолепие ѝ придаваше кадифената диадема.

 Кейт Мидълтън Getty

Вчера Кейт и Уилям участваха на гала във Възпоменателната градина , отдадена на починалите в името на ирландската самостоятелност, където поставиха венец, а по-късно се срещнаха с президента и министър-председателя на Ирландия .

Вижте още любопитни фотоси в галерията тук >>>

Последният ангажимент на кралската двойка за деня беше приемът на английския дипломат в Ирландия . За събитието в Гравити Бар на склада на бирата Гинес херцогинята се появи с рокля на марката The Vampire's Wife в металическо зелено и с забавни детайли при ръкавите и в края на дължината. Визията на Кейт беше допълнена от черни обувки, обеци и чантичка в златисто.

 Кейт Мидълтън Getty

Със своето идване двойката си разреши рядка демонстрация на непосредственост - херцогинята беше видяна да допира ръката на брачна половинка си, до момента в който двамата се смеят. Кейт беше снимана и до момента в който пие бира, а Уилям се пошегува с обстоятелството, че кралица Елизабет Втора е посещавала същия бар преди близо 10 години.

„ Влизайки в склада на Гинес, ние вървим по стъпките на баба ми, на която беше показано по какъв начин да налее съвършената пинта тук през 2011 година “, сподели Уилям пред публиката. „ Дами и господа, дано ви кажа, че не се случва постоянно да вървя след кралицата в механа! Но с неспокойствие чакам да ревизира за себе си теорията, че Гинес има по-добър усет в Ирландия, в сравнение с в чужбина! “

Вижте още любопитни фотоси в галерията тук >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР