Херта и Бохум завършиха 1:1 в пряк мач за оцеляване

...
Херта и Бохум завършиха 1:1 в пряк мач за оцеляване
Коментари Харесай

Драма в Берлин! Херта изпусна победата в последните секунди срещу Бохум и изпадна във Втора Бундеслига

Херта и Бохум приключиха 1:1 в директен мач за оцеляване от 33-тия и предпоследен кръг на Бундеслигата. За берлинчани означи Люка Тусар в 63-тата минута, а Кевeн Шлотербек изравни в даденото от съдията продължение на постоянното време (90+4`). С изпуснатата победа Херта публично изпадна във Втора Бундеслига, а с измъкнатата точка Бохум остана над рисковата зона, единствено с една повече от Шалке 04.

Херта стартира по-активно мача и в 19-ата минута осъществя попадение посредством Доди Лукебакио. Радостта на домакините обаче бе къса, защото голът бе анулиран от основния арбитър Феликс Брих след консултация с ВАР, а повода беше фал в центъра на терена. Гостите отвърнаха с две нелоши благоприятни условия да открият резултата, само че Филип Фьорстер на два пъти пропусна положителни благоприятни условия през първото полувреме.

Втората част стартира с напън на Херта. Така пристигна 63-тата минута, когато Марко Рихтер центрира от ъглов удар и Люка Тусар означи с глава за наслаждение на препълнения " Олимпиащадион ". Само пет минути по-късно гостите имаха чудесна опция да изравнят резултата, само че удар с глава на Такума Асано бе избавен с опитност от Оливер Кристенсен. Така пристигна четвъртата минута на даденото от съдията продължение на постоянното време. Кевин Щьогер центрира от корнер и резервата Кевен Шлотербек с глава изравни трагично за 1:1.

Този гол изпрати Херта във Втора Бундеслига и запази възможностите за оцеляване на Бохум кръг преди края на шампионата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР