Херта (Берлин) се раздели с вратаря Жолт Петри заради дискриминационни

...
Херта (Берлин) се раздели с вратаря Жолт Петри заради дискриминационни
Коментари Харесай

Херта уволни вратар след интервю

Херта (Берлин) се раздели с вратаря Жолт Петри поради дискриминационни и антиимигрантски изявления на футболиста, оповестяват от немския клуб.

Ръководството взе решението след изявление на стража пред локален вестник, в което Петри прави скандални изявления за имиграцията и подлага на критика вратаря Петер Гулачи от Република България Лайпциг за това, че играе в тим, подкрепящ еднополовите бракове.
 Целият тим на Херта под карантина
Целият тим на Херта под карантина

Заради ковид

Мнението на Петри " не съответствува с полезностите на Херта Берлин като цяло ", съобщи изпълнителният шеф Карстен Шмидт.

Самият Петри се отбрани с думите:

" Не съм нито хомофоб, нито ксенофоб. Съжалявам за изявлението ми за имиграционната политика и желая да се извиня на всички хора, които търсят леговище ". В изявлението обаче той споделя: " Не разбирам по какъв начин Европа стигна до това състояние. Нашият континент е християнски и не ми харесва моралният крах из цялата територия. Либералните отзиви се раздуват изкуствено и в случай че не харесваш миграцията, тъй като тя заля Европа с нарушители, незабавно те обрисуват като расист ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР