Herbalife Nutrition, глобалната компания в областта на храненето, чиято цел

...
Herbalife Nutrition, глобалната компания в областта на храненето, чиято цел
Коментари Харесай

Herbalife Nutrition подкрепя българите в целта им да водят здравословен начин на живот

Herbalife Nutrition, световната компания в региона на храненето, чиято цел е да направи хората по света по-здрави и по-щастливи, разгласи през днешния ден че за четвърта поредна година е сребърен спонсор на Маратон София. Това спонсорство е на най-масовото спортно събитие в София и е част от по-обширната тактика за поддръжка на българите, които се стремят да водят деен здравословен метод на живот.
„ Нашето непрекъснато съдействие с Маратон София е извънредно сполучливо в поддръжка на нашето обръщение за здравословно хранене, като част от здравословния деен живот. Това е значимо събитие в спортния календар на София, което демонстрира какъв брой занимателен може да бъде дейния метод на живот за хората от всяка възраст. “, сподели Нина Шебечич Църнолатац, Регионален шеф за Югоизточна Европа.
Софийският Маратон, който се провежда взаимно със Столичната община и Българската федерация по лека атлетика се организира в от София 1983 годна насам. Тази година ще се организира на 14 октомври и в допълнение към спонсорството си на главното спортно съревнование Herbalife Nutrition провежда и обособен извънреден старт на дестинация от 3 километра за своите консуматори и членове, като искащите да вземат присъединяване се чака да са над 400 индивида.
В допълнение към поддръжката на фенове спортисти, Herbalife Nutrition работи с професионални тимове, национални олимпийски комитети и професионални спортисти по целия свят, в това число с българския тенисист Александър Лазаров, с цел да им помогне да усъвършенстват храненето си и да подобрят представянията си.

Спонсорството на " Маратон София " от Herbalife Nutrition е предхождано от събитие извършено в столицата по-рано тази годината, ръководено от доктор Джонатан Яром, състезателен доктор, член на Олимпийския комитет и ръководител на Израелската тенис Асоциация, на което той акцентира значимостта на уравновесеното и редовно хранене, постоянните планувани физически интензивности, съня като значима част от регенерирането на организма и позитивния метод към живота на всички равнища!
„ Ние имаме вяра, че всички начинания, които сътворяваме и подкрепяме и всички спортисти на които сме горди спонсори ще насърчат хората в България да подхващат стъпки към по-здравословен метод на живот “, добави още Нина Шебечич Църнолатац.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР