Хера – Семейната жена Бракът и семейството й са най-големите

...
Хера – Семейната жена Бракът и семейството й са най-големите
Коментари Харесай

Има Я Във Всяка Жена! Коя Древногръцка Богиня Живее В Теб! Разбери Тук!

Хера – Семейната жена

Бракът и фамилията й са най-големите полезности за нея. Разбрана и деликатна жена, до момента в който не засегнеш най-милите й неща. Най-голямата неточност на мъжа до нея ще е да й даде мотив за ревнивост. Тогава жестоки гръмотевици ще се изсипят върху главата му. Този вид дами обичат дълги рокли в тъмни цветове и носят косата си най-често прибрана.

Атина Палада – Кариеристката

Мъдра и умна жена, привикнала всичко да прави сама. Има ужасно мощна вътрешен глас и това, дружно с острия й разум, й разрешава да пораства в кариерата. Имате възприятието, че в никакъв случай не се уморява, а, когато благата й усмивка премине в режещ взор, напряко настръхвате. Смята се, че цветът на тези дами е лилавият и изключително в службата, би трябвало да се обличат в него.

Афродита – Съблазнителката

За тези дами възрастта няма значение. Те постоянно могат да завъртят главата на който мъж си решат. Веднага усещат какво подхожда на съответния господин и му се показват в облика на идеалната жена. Опасни са! Много сърца са разрушили, само че и доста красиви мемоари са оставили. Любимите им цветя са розите, а цветовете им са алено, зелено и розово.

Деметра – Грижовната майка

Всъщност във всяка жена има по малко от тази богиня. Но при някои дами тя е обзела цялото им създание. Не ги интересува нищо, с изключение на триумфа и положителното на децата им. Понякога това се трансформира в фикс идея, която лимитира самостоятелната детска същина. Тези дами би трябвало малко да забавят темпото и да потърсят още някоя богиня в себе си, с цел да има баланс.

Хестия – Домакинята

Тя не се интересува къде обичаният й прекарва свободното си време, за нея е значимо у дома да е чисто, уютно и да има вкусна вечеря. Не я съжалявайте, за нея това е добре, тъй като й носи нравствен мир. Единственото, което тотално ще я изкара от нерви, е в случай че хората към нея не ценят труда й. Защото тя в действителност се старае оптимално.

Хеката – Забавната хубавица

При нея всичко става с лекост и с усмивка на уста. Страхотно възприятие за комизъм, необикновено положително лъчение, постоянно е заобиколена от хора, които желаят да й бъдат другари. Само като влезе в стаята и като че ли нещо те кара да се усмихнеш. Пълна с живот, увлича се от мистичното, има вяра в предсказания. За страдание постоянно страда, тъй като много мъже злоупотребяват с добрината й./ пик.бгч
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР