Хепи Ванче, която спечели 100 бона от последния сезон на

...
Хепи Ванче, която спечели 100 бона от последния сезон на
Коментари Харесай

Хепи Ванче от Фермата харчи като за последно ВИДЕО 18+

Хепи Ванче, която завоюва 100 бона от последния сезон на риалити формата " Фермата ", харчи премията по почивки.

Тя се заричаше, че ще си купи апартамент с финансовата инжекция от шоуто, само че очевидно е решила да заложи на прекарвания и да се поглези на екзотична екскурзия до Доминикана.

" Не съм от хората, които обичат All inclusive пътуванията. Обичам да странствувам и да се разбърквам с локалните, да проучвам просвета, обичаи, танци, кулинарни изкушения. Сега обаче с този Ковид най-безопасният метод за " бягство " е под наем полет и хотелче. Бях скептично настроена, че ще умра от досада... Минаха няколко дни, а времето не ми стига за всичко, което бих желала да направя, а даже не съм си почнала книгата (нося дори 2). Познавам към този момент половината резорт... и те ме познават. Местните са супер благи и усмихнати. Правим йога, играем бинго, плуваме, танци, коктейли, море, палми, небе ", споделя в Инстаграм Ваня Илиева.

Щастливата фермерка не стопира да се снима с маймуните в Доминикана и признава, че постоянно й се е желало за домакински любим да има точно такава животинка. " Още от дребна тормозех нашите.... Ама то две маймунки под един покрив...трудно! И по този начин... От време на време ми се отдава късмет да погушкам някоя, което ме прави извънредно Хепи ", написа още тя.

Неотдавна Хепи Ванче счупи крайник на ски пистата и въпреки гипсът да е свален от болния крайник, тя към момента куца и се движи със усложнение. Това не й пречи да се включи в танците на плажа, написа show.blitz.bg.





Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР